Depresszios gyogyszerek hatasa? Mennyi ideig tart?
Egy gyógyszertől semmit nem érez az ember. Olyan 3-4 hét után jön a hatása, de az is változó, hogy mi történik.
Szedtem már olyan gyógyszert, amitől én is kicsit zombi lettem, állandóan alhatnékom volt, egyszer konkrétan szex közben aludtam be. Egy másik gyógyszernél szintén fáradtabb voltam, de ha este vettem be, akkor nem volt gond, könnyebben tudtam legalább aludni. Ugyanakkor vizesedést okozott, ami miatt 4 hét alatt 8-10 kilót híztam.
Egy harmadik gyógyszer pedig nemhogy elaltatott volna, inkább még idegesebb és feszültebb lettem tőle. Mellette pedig jött a kézremegés, a műszerem nem állt fel, a vizelés nagyon nehezen ment...
Általában a gyógyszerek hatása különböző idő alatt múlik el. Volt aminek hatását már pár nap után nem éreztem, de a legutolsóét még fél évvel később is. Sőt hallottam olyanról, akiben végleg elrontott valamit az a gyógyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!