A bio (herbal) fu a veszelyesebb, vagy a szintetikusok/porok?! (Speed, kokain, LSD, . )
herbál meg bio a ló*fa*sz! Amúgy a porok általában veszélyesebbek, de a herbált meg egyre több anyaggal vonják be vagyis sok esetben ez 100-szor veszélyesebb, és kiszámíthatatlanabb mint a többi amit írtál. Ne legyél hülye, szívj mariskát :D Én sok ideig herbáloztam és voltak nagyon rossz élményeim! Mostmár csak ritkán szívok igazi növényi füvet(mariskát) de ezt is leteszem majd úgy mint a dohányt is fogom! Mást a füvön kívül soha nem próbáltam de nem is baj az. Inkább ne is használd egyiket se az a legjobb!
Béke ;) !
A herbál, ez egy szintetikus kannabinoid, főleg Kínából hozzák, megszámlálhatatlan változata van, igazából senki sem tudja éppen melyiket szívja és milyen hatással van a fogyasztóra, konkrétan zsákbamacska
A kokain és az lsd pedig nem szintetikus, a kokaint a koka cserje leveleiből vonják ki, az lsd-t pedig lizergsavból szintetizálják amit egy penészgombából vonnak ki (félszintetikus)
Ezek közül amúgy az lsd a legveszélytelenebb, lehetetlen túladagolni és függőséget sem alakít ki
Szerintem minél hamarabb hagyd abba annak a szarnak a szedését, de a hasist meg mariskát sem jó túlzásba vinni..
Havonta egy kétszer még nem árt meg senkinek, de minden nap tolni valami retket ilyen fiatalon...
"A kérdező kommentje:
En is minden nap biozok, de ha azt nem akkor inkabb hasist, a rendes maristol be se szivok. 17/L"
esetleg hol herbál honol, ott a marihónalja nem elég szagos és kábító! minek adjanak el pont neked drága szőrös pamacsot, minimális haszonnal, ha rá is szoktathatnak a bio-ra! :) ez hívják biznisz "fiacskám"!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!