Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A barátom marihuána függő....

A barátom marihuána függő. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Kb 3 hónapja vagyok vele.

Szerinte ez jó dolog, és pl olyat mondott, hogy reméli, majd egy nap majd én is rájövök erre.

Tudja hogy nekem ez nem tetszik. De nem tudom mennyi időt adjak neki? Szeretnék neki segíteni, és mellette lenni, mert lehet hogy szeretem, de ez így nem fog működni.

Van esélyem jobb belátásra bírni valahogy??

2016. júl. 25. 19:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
48%
Egy percet se adj neki.Menekülj, amíg tudsz
2016. júl. 25. 19:32
 2/14 anonim ***** válasza:
33%
Esélyed sincs megváltoztatni. Gyenge, labilis emberek.
2016. júl. 25. 19:36
 3/14 anonim ***** válasza:
49%
Boríts le még mielőtt késő lenne.
2016. júl. 25. 19:37
 4/14 A kérdező kommentje:

27 éves, én 30. Már lassan 10 éve csinálja, és munkába is úgy megy.

Nem is tudom eldönteni, hogy miattam van jó kedve, vagy az anyag miatt.:(

2016. júl. 25. 19:38
 5/14 anonim ***** válasza:
csodálom hogy ő nem dobott még ki :D nagyon egy buta lány vagy
2016. júl. 25. 19:40
 6/14 A kérdező kommentje:
Miért vagyok az?
2016. júl. 25. 19:40
 7/14 anonim ***** válasza:
74%
hát rólad süt, hogy még csak ki sem próbáltad. tipikusan olyan vagy, hogy attól mert illegális, meg a drogprevención, meg a médiában előadják mennyire káros máris eldöntöd, hogy ez egy drog és kész. szerinted fejlettebb országokban miért alkalmazzák orvosi célokra? egyre több helyen már legális, mert felvilágosultak, hogy ha legális a marihuána kevesebb az alkoholista, meg legalább nem mindenféle szintetikus biofüvet szívnak, meg egyéb ismeretlen eredetű drogokat fogyasztanak. csomó betegség ellen jó. de gondolom ha antidepresszánst szedne azzal nem lenne semmi bajod mert azt az orvos írta fel, mi? vagy ha hétvégente inna, azzal se lenne semmi bajod gondolom. írtad, hogy bejár dolgozni, akkor nem értem mi bajod? ha össze tudja egyeztetni a szívást mással is az életében akkor nem értem mi a problémád. hát ha ilyen barátnőm lenne lehet nekem is egy kiló fű kéne hogy elviseljem az okoskodásait, amiről fogalma sincs. olvasgass utána a jótékony hatásainak inkább. remélem, egy nap majd rájössz erre ;)
2016. júl. 25. 19:47
 8/14 A kérdező kommentje:

Utolsó! Hát remélem, hogy nem pont te vagy ő!

Ő is pont ugyanezt mondja nagyjából.

Amúgy képzeld kipróbáltuk már együtt, és igen, tényleg egy fokkal jobb, mint az alkohol, ez igaz.

De ez nem megoldás semmire.

Szeretnék neki segíteni, ha tudok!

2016. júl. 25. 19:53
 9/14 anonim ***** válasza:
49%
miért gondolod, hogy szüksége lenne rád és a segítségedre? szerintem inkább neked kéne segíteni, hogy ne legyél ennyire vak
2016. júl. 25. 19:58
 10/14 anonim ***** válasza:
21%
A szüleivel vedd fel a kapcsolatot, és kérd hogy segítsenek. Ha nem megy, és súlyosbodik a fogyasztása, akkor hagyd ott. Azon kívül hogy nem önmaga a használó, rengeteg pénzbe kerül, valamint az életébe is kerülhet.
2016. júl. 25. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!