Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mikor lesz már vége?

Mikor lesz már vége?

Figyelt kérdés

Napok óta örlődöm rajta, hogy le írjam e. De muszáj, mert már felemészt belülről és másnak nem is merem elmondani.. Lehet ti is elítéltek majd. De meg is érdemlem igazából...

Na szóval..

Én miért nem tudok olyan anya lenni mint más? Miért nem tölt el boldogsággal az, hogy van két gyermekem? A mosolyuk, az ölelésük sem önt el melegséggel.. Én tudom, hogy hibás vagyok agyilag. De most nem úgy érzem, hogy tökéletes az életem.. Sőt. El akarok menekülni.

Annyira mélyre sodortam magam, hogy az már lehetetlen :(

Gyűlölöm magam amiért ilyen vagyok. De bármennyire próbálok fentebb kerülni, csak mélyebbre ásom magam :(

Én próbálom a pozitív oldalát nézni az életnek, de ez a nyomorult depresszió elborítja az agyam és egyszerűen nem megy.

De már ott tartok, hogy úgy érzem mindenkinek teher vagyok.. Sőt tegnap a férjem a fejemhez is vágta, hogy több gond van velem mint a gyerekekkel :(

Tudom én, de hallani piszok szar érzés ám. Amióta haza jöttünk nyaralásból egyfolytában csak sírok.. Én nem tudom már mit csináljak. Másnak miért megy? Nekem miért nem? Annyi jó dolog van az életemben én megsem tudom értékelni :(

Gyűlölöm ezt. :(

2016. júl. 20. 12:13
 1/3 anonim ***** válasza:
Szereted a férjedet? Vagy csak érdekből mentél hozzá és szültél gyerekeket? Ezt magadnak válaszold meg őszintén. Nekünk itt nem kell magyarászkodnod. Mert ha mindne érdekből történt a részedről, akkor ezért nem vagy szerintem képes szeretnia gyerekeket és örülni annak aminek lehetne. De ha világ életedben depressziós voltál, akkor az más téma, ha nem akkor meg szerintem ez a magyarázat.
2016. júl. 20. 12:21
 2/3 A kérdező kommentje:
Dehogy. A nulláról indultunk. Ő is én is "szegény" családból valók vagyunk. Mára saját ház és autó. Minden megvan ami kell a boldog élethez de egyszerűen jött ez az egész. Októberben előbb testi, majd testi-lelki tünetekkel. Azóta küzdök ezzel!
2016. júl. 20. 12:40
 3/3 anonim ***** válasza:

A gyerek a világ legfárasztóbb dolga. Én nem is értem, miért hiszi és várja mindenki, hogy rózsaszín csillámos tűzijáték lesz az élet a gyerekszülés után. Vagy miatt. Lekötik az ember minden idejét, energiáját, rámegy a legtöbb párkapcsolat, de minimum meggyengíti, semmi habcsók része nincs, hacsak nem milliárdos az ember házvezetőnővel és dadussal. Mind éreztük már úgy, hogy "nem ilyen lovat akartunk" ez normális. Bár ezt előre lehet tudni, fárasztó és hálátlan szerep az anyaság, egyáltalán nem automatikus, hogy minden nőt boldoggá tesz az anyaszerep.

Na de a fő kérdésedre a válasz: akkor lesz vége, ha orvosi segítséget kérsz, magától nem, a depresszió nem nátha, hogy majd elmúlik. Tenni kell ellene.

2016. júl. 20. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!