Mikor lesz már vége?
Két éve szeretek egy fiút viszonzatlanul, barátok voltunk, de ezzel mindent elcsesztem. Az apám iszik, vele nem beszélek, már kiskoromban elváltak a szüleim. A legjobb barátnőmmel kezdünk eltávolodni... Folyton sírok, folyton rossz kedvem van, néha próbálok álmosolyt erőltetni magamra, de vége van, mikor meglátom, hogy a "szerelmem" másokat ölelget. Magányosnak érzem magam... És fáj, hogy Ő nem szeret.
Mikor gyógyulhatok ki ebből az állapotból? Most hetedikes vagyok.
13/L
igen sajnos barátságból nehezen megy a szerelem de ez fordítva is igaz erről nem te tehetsz róla ilyenek az emberek egyszerűen. a barátok azért nem akarnak közelebb kerülni a másik félhez mert félnek hogy elvesztik a mostani kapcsoltatott (Mint barátság) és utána már nem ugy tekint rá mint barátra ki volt, persze vannak akiknek erős a gyomra és felvállalja ezt is de 80% az ilyenek sajnos visszafordítatlanan. 2 dolgot tehetsz ebben az esetben vagy odamész és elmondod mit érzel iránta és megvárod a válaszát vagy elfelejteted és arra gondolsz hogy te jobbat érdemelsz nála tudom ez nem lesz könnyű az elején de hidd el megfogod köszönni magadnak később hogy mit léptél akkor igazán
2.
A LEGJOBB BARÁTNŐ?
már ne haragudj de ha a legjobb barinőd akkor nem távolodnátok el egymástól hisz ö jobban/rosszban is ott kéne lennie melletted (kivéve ha összevesztettek) mert ugye ez is megesik néha.
Mindenesetre ne csüggedj és ne szomorkodj e miatt ha eltávolodik tőled akkor azt nem kell erőltetni hogy miért lesznek új barátaid akkor akik szeretni fognak és tisztelni is gondolj bele 8 milliárd ember él a földön ne hagyd hogy 2 vagy 5 ember elrontsa napodat mindig légy mosolygós és vidám érezzék azt hogy tudsz boldog lenni nélküle is hisz ez a legnagyobb fegyver főleg a nőknél, ne hagyd magad hogy padlóra tegyenek.
Remélem tudtam segiteni
Köszi a válaszokat!
Egyébként a barátnőmmel nem vesztünk össze, miattam nem olyan már a kapcsolatunk, mint volt. Ő mellettem van mindig, én viszont annyira össze vagyok zuhanva, és már nem tudok rá figyelni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!