Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Vége lesz ennek valamikor?

Vége lesz ennek valamikor?

Figyelt kérdés

Mindig azt képzelem, hogy egy másik ember vagyok. Fejben egy másik életem van, akivel néha történnek rossz dolgok is, de mindig megoldódik a problémája. Gondol ez azért van, mert fáj hogy az én problémám nem megoldható.

Nehéz a felismerés és még mindig nem tudom ezt biztosra mondani, de sajnos valószínűnek tartom, hogy depressziós vagyok.

Néha látom magam kívülről, tudom hogy valami nincsen rendben. A tesóm is mindig mondja hogy beteg az élmém. De ez a dolog már túlnőtt rajtam

18 éves vagyok, gondolom sokan mondjatok majd hogy ez a korral jár és semmi gáz, de érzem hogy baj van, csak nem tudom mit kéne tennem. A kiváltó ok az megvan, csak a megoldás nincs

2015. ápr. 12. 21:14
 1/2 Katka_14 válasza:
Szerintem mindenképpen menj el pszichológushoz. Ő biztosan segíteni fog. :)
2015. ápr. 13. 00:26
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem, nem a korral jár, pontosabban a személyiségzavarok ebben a korban kezdenek el tüneteket produkálni. Közel sem "normális" az ilyenfajta megküzdés.

Mindenképp fordulj szakemberhez!

2015. ápr. 14. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!