Vége lesz ennek valamikor?
Mindig azt képzelem, hogy egy másik ember vagyok. Fejben egy másik életem van, akivel néha történnek rossz dolgok is, de mindig megoldódik a problémája. Gondol ez azért van, mert fáj hogy az én problémám nem megoldható.
Nehéz a felismerés és még mindig nem tudom ezt biztosra mondani, de sajnos valószínűnek tartom, hogy depressziós vagyok.
Néha látom magam kívülről, tudom hogy valami nincsen rendben. A tesóm is mindig mondja hogy beteg az élmém. De ez a dolog már túlnőtt rajtam
18 éves vagyok, gondolom sokan mondjatok majd hogy ez a korral jár és semmi gáz, de érzem hogy baj van, csak nem tudom mit kéne tennem. A kiváltó ok az megvan, csak a megoldás nincs
Nem, nem a korral jár, pontosabban a személyiségzavarok ebben a korban kezdenek el tüneteket produkálni. Közel sem "normális" az ilyenfajta megküzdés.
Mindenképp fordulj szakemberhez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!