Mély depresszióban szenvedek, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Kilátástalannak èrzem a helyzetem és egy ideje már járok pszichológushoz de úgy érzem nem segít. Nem tudom, hogy mi segítene rajtam. Van egy párom, de ha nincs velem, boldogtalan vagyok és megbánt akkor. De ha velem van, imád, szeret és jó minden. Van állásom is de nem jövök ki az egyik kollegámmal nem.jövök ki és mindig keresztbe tesz nekem és a főnök, mivel régebbóta ismeri, neki ad igazat és a konfliktusok miatt ki is rúghatnak, pedig jól végzem a dolgom. Még a szüleimmel élek, de nem túl jó az anyagi helyzetünk. Apukámmal anyu nem jön ki, igazaból semmilyen kapcsolatban nincsenek kb 2 éve, amióta apu megcaalta anyut. Mit tudnék csinálni, hogy kijöjjek a depresszióból? Mibe tudnék kapaszkodni? Mi az amitől mindig jó kedvem lenne? Segítsetek :(2016. júl. 19. 13:53
1/5 anonim válasza:
Feltétlen fordulj pszichológushoz! Bp-i vagy? Ha igen, talán tudok ajánlani jó szakembert.
2/5 anonim válasza:
menj el orvoshoz ő majd ír fel antidepresszánst.
addig is holnap menj el patikába vegyél remotiv extrát és szedjed én napi 2 szemet szedtem belőle reggel este és használt. De végül pszichiáter asentra nevű gyógyszerrel gyógyított meg! :)
3/5 anonim válasza:
Én is ilyen mély helyzetben voltam csak szerelem csalódás miatt. Aztán megtaláltam ezt a dokumentum filmet ami megváltoztatta a nézőpontomat. Ha megérted boldogulsz. Lehet elsőnek hülyeségnek tünik de nem az, én mélyen bele gondoltam az életembe, gondjaimba, sikereimbe és tényleg úgy van, ahogy ebben a videóban elmagyarázzák/bemutassák. (nekem bevált és segített ) https://www.youtube.com/watch?v=90R7wrpId5Y A másik amit ajánlani tudok NE úgy menj be a munkahelyedre, hogy rettegsz attól, hogy az a balfék ismét szekál a főnök meg neki ad igazat! Minél jobban arra gondolsz, annál jobban az történik. Én a helyedbe jó keményen vissza szólnék neki, hogy ne legyen kedve arra a napra többet megszólalni sem. Megoldás lehet az is, ha olyanokkal beszélsz, akik voltak már ilyen helyzetben, mint te.
4/5 anonim válasza:
Ugyanez a helyzet nálam is, azzal a fontos különbséggel, hogy nekem nagyon nem kerek a családi élet. Válásom óta hányodok, egyik kapcsolatból ki, a másikba be. Kilátástalanság, amit érzek, ami pánikkal párosul. pedig nálam még nehezebb sorsúak is vannak. Azt mondják, szakorvos kell. Szedtem már gyógyszert depresszióra. Bevallom, az ördögi körömből nem hozott ki, viszont gyógyszerfüggőséget okozott. Mégis azt mondják, el kell menni, segíteni tudnak. Kívánom, hogy úgy legyen!
5/5 anonim válasza:
Találj hobbit és ne a párodban próbáld megtalálni a boldogságot, hiszen az mindig ott van, csak meg kell találnod. Látszik, hogy görcsösen ragaszkodsz valamihez, pedig te vagy a bólya és te vagy a tenger is, nincs mibe kapaszkodnod, csak magadhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!