Depresszióban szenvedek?
17éves lány vagyok.Mindig veszekedünk az anyukámmal és a pasijával(nem tekintem a nevelőapámnak),de nem ilyen kis dolgokról,és beszoktam vonulni a szobámba sírni mert már ezt nem birom.Sokszor vagyok ideges is.Ez a dolog kb. 3éve kezdődött. Ja és a tesómmal is. Multkor megisvert....
Mit csináljak?Az iskolába forduljak pszhiáterhez? esetleg eltudnék valahova elmenni?
SZTK-s pszichológus ingyen van, ha gondolod, oda el tudsz menni. Ha van a suliban, az még jobb.
A pszichiáter gyógyszereket ír fel.
nagyszülők esetleg?
tanárod, akiben megbizol?
iskolai pszichológus?
de azek sem fognak tudni a családi helyzeten változtatni, ilyen formán szinte tök felesleges.
beszéld ki magadból a gondot valakinek, akiben megbizol.
vagy irj naplót.....
aztán mi fenén tudtok állandóan veszekedni? menj a szobádba tanulj :) hagyd a csodába had vitázzanak a felnőttek.
Anyukád meg hogy birja ki az ilyen "pasit"?
Édesapád esetleg?
"Szokásos lány rinya.... Akkor bőgjél magadban, ha ennyire szerencsétlenül tudsz csak kiállni magadért"
Nah ismét egy frusztrált netharcos picsog.
mi a szartól vagy te depressziós, kislányom ???!!
nincs Ájfónod, meg Béjemvéd... Ettől ?!
Szánalmas, kis értéktelen ribi vagy
SZarrá vernélek téged az úttörőcsattos szíjammal, mocsok kis ribike !
Megtanulnád , mi a magyarok Istene, kis szar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!