Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Két hete halt meg a legjobb...

Két hete halt meg a legjobb barátom, úgyérzem bedilizek. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nagyon jó volt a kapcsolat, gyakorlatilag nem láttunk egymás nélkül. Szerintem ilyen ember nem lesz még egy az életemben. Úgy tekintettem rá mint a testvéremre. Napi szinten beszéltünk, találkoztunk, soha semmi konfliktusunk nem volt. Szüleivel is jó volt a kapcsolat. Ő volt az egyetlen igazi BARÁT, mindenben segítettük egymást. Mivel nincs többé, nem tudok senkivel megbeszélni semmit, totál kész vagyok. Nincs kedvem semmihez, sokszor csak nézek magam elé. Azóta szinte nincs nap hogy ne bőgjek. Úgyérzem ezt képtelen vagyok feldolgozni és elfogadni.

Ő 31 éves srác volt, én 35. Ötletek?

2016. júl. 13. 21:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
de utolsó a barát az nem vérrokon a nagyszülők meg vérrokonok! Óriási a különbség csessze meg.
2016. júl. 14. 20:42
 12/14 anonim ***** válasza:

Ez sem igaz.

"Úgy tekintettem rá mint a testvéremre. "

Vérrokonság ide vagy oda, nem az dönti el, hogy ki mekkora hiányt hagy benned!

Egy kapcsolat minőségét nem vérrokonság dönti el.

Én például szüleim és egy nagymamámon kívül nem is tartom a kapcsolatot a többi rokonnal, mert nem is szívlelem őket. Ergó ha pl nagynéném halna meg, kevésbé zaklatna fel, mintha a legjobb barátom halna meg, aki évek óta a legközelebb áll hozzám. Gondolkodj pls.

2016. júl. 14. 21:36
 13/14 anonim ***** válasza:
11-es te tök hü.lye vagy már bocs. Csak azért jöttél ide, hogy kötöszködjél, undorító vagy. Majd ha egy nagyon jó barátodat veszíted el, majd akkor megézlek, ha egyáltalán neked vannak barátaid és tudom mit jelent számodra....
2016. júl. 14. 21:40
 14/14 anonim ***** válasza:

Hogy ne csak offoljak, a pszichológus most jó ötlet, kérdező.

És olvasd el Popper Péter- Ne menj a romok közé c. könyvét, talán segít valamit a feldolgozásban.

2016. júl. 14. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!