Hogyan tudnék segíteni a legjobb barátomnak?
Figyelt kérdés
A legjobb barátom sajnos még mindig depresszióval küzd. Mostmár azt hittem kezd kijönni belőle de elég sokszor mondja azt, hogy ő milyen "szörnyű" , és hogy ő a jelenlétével mindenkit zavar, meg hogy őt mindenki utálja. Pedig ez egyáltalán nem igy van. Nyolc éve legjobb barátok vagyunk és ő pont nem az a típusú ember akit nem bírnak. Mindenben mellette vagyok de amikor nem akar pl. tesin semmit csinálni mert hogy ő béna akkor addig szoktam piszkálni amíg nem kapcsolódik ő is be és volt már olyan h a végére nagyon jól érezte magát. Mivel tudnék még segíteni? 15/l2016. jún. 1. 16:35
1/2 anonim válasza:
pfff én is depressziós voltam évekig mégse nyavalyogtam. Ja meg magányos is nem volt barátom se barátnőm. A barátodnak nem tudsz segíteni küldd el pszichiáterhez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!