Az normális, hogy néha úgy érzem, hogy legjobb lenne kisétálni a csukott ablakon?
Pihenésre van szükséged, de napi pár óra is csodákra képes.
Ebben a korban sokan így vannak, mikor megnő a feladatok mennyisége.
Hozzá kell szokni egyetemen nehezebb lesz.Az önkínzást sürgősen fejezd be inkább azt az időt fordítsd pihenésre
Azt esetleg érdemes lenne megpróbálni, hogy (az első mondat kivételével) ezt így egy-az-egyben szépen elmondanád a szüleidnek. Ha az én gyerekem ilyennel jönne, biztosan állnék elébe, hogy megbeszéljem vele, mi miért nem tetszik neki, esetleg mit szeretne helyette.
Mondjuk ezt a karmolós részt se kéne elmondani, mert ha nem tudják, akkor szerintem normálisabban fognak hozzáállni a dologhoz.
De mondjuk a hangszerjátékot szerintem ne hagyd abba, én egyszer megtettem és nagyon megbántam.
Nem szabadna így érezned!!!Egy ilyen vagy ehhez hasonló gondolat nem normális.A tanulást ugyan nem lehet elhanyagolni, mert az muszáj! Viszont azon A 6 edzésen változtatni kéne. Kihagyhatnád!
És nem ártana a szülőknek az érzéseidről beszélni!!!
Csukott ablakon keresztül hogy kell kisétálni?
Nekem még csukott ajtón keresztül sem megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!