Legjobb barátom drogfüggő lett! Én vagyok a hibás?!
17 évesen valakit drogfüggőként leírni, és közölni az emberrel, aki élete nagyrészében barátja volt, hogy "hagyd a picsába".... empátia 5-ös :D
amúgy nem a te hibád, de segíteni úgy is lehet valakinek, hogy nem hagyod magad lerántani. Sajnálom, ha az egyesnek így sikerült megválogatni a barátait... biztos sokat látott... na mindegy
egyébként hogy alakult a dolog?
Első vagyok, az elozonek reagálnék, gondolom nekem szól a személyeskedés. Egy időben mozogtam olyan körökben, ahol parti drogokat fogyasztottak. Volt aki kiszakadt belőle, és sajnos volt, aki nem. Sajnos elég példát láttam ahhoz, hogy azt mondhassam, sokszor az ilyeneken csak az segít ha lesüllyednek a legmélyebb szintre és önmaguktól eszmélnek rá a helyzet súlyosságára.
Neked amúgy hány drogfüggővel volt dolgod az életben? Hány drogfüggő "barátod" fenyegetett őrjöngve, hogy el töri kezed-lábad, ha nem adsz neki kölcsön pénzt? Hány drogfüggő barátodban kellett csalódnod újra és újra és újra és újra és újra? Én megjártam ezeket az utakat, te?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!