Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A depresszión tényleg segítene...

A depresszión tényleg segítenek a gyógyszerek?

Figyelt kérdés

csak olyanok véleményére vagyok kíváncsi, akik átestek ezen, esetleg közvetlen környezetében valaki.

egyre inkább eluralkodnak rajtam a borzalmas érzelmek, se éjjelem, se nappalom, immár 6 éve. úgy érzem itt kell véget vetni ennek, mielútt még belebolondulok.

szeretném, ha tudnék jól aludni, nem forgolódni éjszakákon át, a nappalom se gyomorgörcsből álljon ki. de viszont zombi sem szeretnék lenni, csak megnyugvást találni. frontint szedek, estére beveszek van hogy 2-3 szemet, még sem tudok aludni. le lehet ezt győzni?

a legnehezebb, hogy sem a férjem, sem a szüleim, sem a testvéreim nem állnak mellettem, így ezek hiányában csak a gyógyszerben bízok.

2016. júl. 13. 11:00
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
segítenek!!!!!!!!!!!!! +terápia
2016. júl. 15. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!