Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Akik vagdossák magukat komolya...

Akik vagdossák magukat komolyabban azok dilisek? Mi ez?

Figyelt kérdés
Én 35 éves vagyok. Döbbenten olvasom, mennyi tini vagdossa magát, meg hogy manapság ez a divat, meg az emo. Oké, hogy elteltek az évek, de mi a fene ez? 20 évvel ezelőtt, amikor én voltam tini a környezetemben 2 embert ismertem, aki vagdosta magát. Abból 1 tuti nem volt 100as és senki nem kérkedett ilyen dologgal inkább titok volt. Az a srác pl. mindig feketében járt, hosszú hajó volt. Nagyon zárkózott, csendes volt és én mindig kis zavarodottságot láttam a tekintetében és tartottam is tőle, mert olyan dolgai voltak hogy vérrel írta a levelét, annak az osztály társamnak, akivel levelezett. Ezek mellett néhány hasonló de.bil társával bementek a tmetőbe és kriptákat törtek fel, ő onnan emberi csontokat, koponyákat hozott ki, hazavitte és kifőzte a csontokat és úgy a szobájában tárolta. Az egyik koponyának a tetejére egy fekete gyertyát tett, meg ilyen elmebeteg dolgai voltak. A másik srác is elég furi volt ő neki is a karja tele volt vágási heggekkel, de nem mesélte el miért csinálta ezt magával, mindig kerülte a témát, szóval mindegyik furi volt. És 1 olyan lány osztálytársam volt aki begyógyszerezte magát 15 évesen úgy hogy a mentő vitte el gyomormosásra, alig állt már a lábán. Pszichiátriára került, nagyon tré körülményei voltak neki is. Szóval én azt nem értem mi ez manapság, hogy divat az önpusztítás ezen formája. Miért? Akik vagdossák magukat azok egy sem normális? Azok akik komolyan csinálják és nem divatból. Vagy ebből tényleg ki is lehet gyógyulni, vagy nem 100as és sosem lesz az?

2016. júl. 7. 23:15
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
A vagdosást ne keverd az emoval. Vannak akik divatból/önsajnáltatásból vagdossák magukat. Ők hülyék! De akinek tényleg komoly gondja van az nem mutogatja/dicsekszik vele. Őket ne itéld el hanem segíts nekik mert szükségük van rá. Nem tudnak megálljt parancsolni. De van aki nem is akar. De ez nem jelenti az hogy valami elmebajuk van ( persze van kivétel akik zárt osztályon kellene hogy legyenek mert nekik szórakozás) álltalában ezek az emberek depisek vagy közelednek a depi felé. ÉS LEHET NAGYONSOK GONDJA EGY 12+ os tininek. Aki azt írja hogy nem az valószínű ,hogy e nagyon menő és másokat bántó emberekhez tartozik. Vagy nincs benne ebben a korosztályban. Nem csak szerelmi bánat létezik. Sokakat közösítenek ki meg megalázzák őket. Családi gondok is lehetnek . NE ITÉLJ EL SENKIT MERT NEM TUDOD HOGY MIT ÉLT/ÉL ÁT!
2016. szept. 25. 08:22
 32/32 anonim ***** válasza:
20 éve is ugyanennyi ember csinálta ezt, csak nem volt anonim internetes fórum, ahová ki lehet írni, ezért hozzád nem jutott el.
2016. nov. 10. 09:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!