Akik vagdossák magukat komolyabban azok dilisek? Mi ez?
Kedves kérdező!
Hadd kérdjem meg tőled, hogy megnősültél, és vannak már saját gyerekeid, akiket nevelsz? Mert 35 évesen tényleg úgy írsz, mint egy nagyképű 19 éves. Max.
"Kit sértettem meg és mivel? Az hogy én retard.áltnak, meg elmebetegnek gondolom ezt a jelenséget?"
Te olvasod is, amit idehánysz?
26# :
szivbol gratulalok hogy ide ki mered tenni az uzenetemet,de valaszolni nem mersz ra. Komolyan ki kellene nyirni az ilyen barmokat. Annyira szanalmas vagy hogy az hihetetlen. Akadjon a torkodon egy kasza.
#27:
Nem tom hogy ugyanaz vagy e de nalad szanalmasabb meg retardaltabb embert nehezen latni. Forduljatok fel :"D Megis hova fajul ez a vilag?
Az helyett hogy kitárgyalnátok a témát(mint fentebb írtam számomra is érthetetlen a jelenség) inkább egymásnak estek és kölcsönösen mindennek tituláljátok a másikat.
Egy dolgot jó ha szem előtt tartotok: attól nem lesztek magasabban ha a másikat igyekeztek a földbe taposni.
Az emo egy normális stílus, semmi köze a vagdosáshoz, depresszióhoz. Nekem is van emo barátnőm, életvidám, soha nem vagdosta magát:) igen, lehet, hogy vannak emo-k, akik vagdosság magukat, de NEM MIND. Akik meg kárt tesznek magukban, a nagy részük divatból csinálja(ugyanez van a cigivel, mert húdemenő), a többi meg azért, mert depressziós, és így tudja levezetni a lelki fájdalmakat, illetve a stressz. Most nem arra kell gondolni, hogy jaj elhagyott életem szerelme, jártunk két napig... Sok tinit kiközösítenek, bántalmaznak, terrorizálnak. Az sem ritka hogy veszekednek velük a szülők, esetleg elhunyt egy szerettük.
Egyébként az anorexia, meg a depresszió is betegségek, nincs olyan, hogy na én most gondolok egyet és depressziós/anorexiás leszek! Persze, mint már említettem, vannak, akik divatból teszik mindezt.
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!