Akik vagdossák magukat komolyabban azok dilisek? Mi ez?
Lelkibetegek, gyerekkori trauma.
A filmek is kiválthatják.
Sajnos ez a divat. Anyuci-apuci nem veszi meg a legújabb trendi "sz@rt", akkor egyből depisek lesznek, kiírják a facebookra, posztolják a pengés képeket, aztán várják a sajnálkozó kommenteket, meg, hogy milyen g_e_cik a szüleik. Miközben szerencsétlen anya-apa a belét kidolgozza, hogy minden kívánságát teljesítsék a gyereknek.
Bocsi.
Mikor mar eleged van az eletbol es kivagy idegileg, lelkeg mndenhogy , es semmi sem nyugtat meg tudod milyen jo erzes megvagni magad?
Én csinaltam a combomon de mar nem csinálom mert csak tonkretesz olyan mint a drog nem tudsz le alni . 16/L
Nem reklámoznám, mennyire ignoráns vagyok.
Én 20 évesen kezdtem. Semmi okom nem volt rá. Szerettek a szüleim, nem voltam emós vagy akármi, imádtam nevetni. De néha jött egy olyan erős érzés, én akkor "fekete felhőnek" neveztem, amitől egyszerre lettem dühös, szomorú, reménytelen, tehetetlen, csúnya, buta, felesleges... és amikor megvágtam magam, minden lenyugodott. Belül csend lett, nem volt düh, szorongás, csak csend. Ilyenkor csak feküdtem a padlón, és dudorásztam.
Senki nem tudta rólam, hogy ez van. Te is csak 2 esetről tudsz a környezetedben. Az nem jelenti, hogy annyi is volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!