SEGÍTSÉG! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Már évek óta nincs más csak az állandó üresség. Jó ez nem igaz, mert harag, undor és gyűlölet az van bennem, de semmi más nincs.
Szoktam megbántani embereket és semmi, nem "érzem" magam ettől huh de gonosz embernek.
Utána néztem, és hát valamiért nagyon nem akarom, hogy igaz legyen amit olvastam.. Az igaz, hogyha egy ilyan emberben felmerül a gyilkosság, akkor előbb-utóbb meg is teszi?? Én nekem pár hónapja jutott ez eszembe, az apám iránti gyűlöletem vit rá, megakartam/akarom ölni őt, és ez egyre erősebb.. Már ott tartok, hogy magamat akarom megölni inkább, mert tudom, hogy valami borzalmassá fogok válni.. BEszereztem egy csomó gyógyszert ez is valamifle utolsó próbálkozás, hátha van műs megoldás, de kétlem..
2016. jún. 22. 19:35
31/32 anonim válasza:
Hát szerintem ha felszivsz egy csikot akkor az boldogá tud tenni :D
32/32 A kérdező kommentje:
Miért lennék attól boldog, hogy drogozok.. Az apámból kiindulva, akinek gyenge az idegrendszere és valószínűleg örököltem valamit, nem fogok soha drogozni, inni, cigizni, játékgépen játszani és a többi.. Mivel ezeknek ő a rabja volt, illetve van, amelyiknek még most is.. Most már csak cigi van meg pia.. Szóval én nem tehetem meg ezt, mert tudom, hogy rászoknék.. Fura ember vagyok.. Minden tabu kivéve az ölés.. Még selejtnek is selejt vagyok.
2016. jún. 23. 00:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!