Gyógyszerfüggő vagyok, segítség! Van megoldás?
3 éve nyugtatószer függő vagyok, főleg benzodiazepinek. ( Xanax, Frontin, Medazepam). Alkoholt is fogyasztok, nagy mértékben, de nem mindennap. Próbáltam csökkenteni, de valahogy mindig visszaesek. Van megoldás erre??
Szeretném végleg letenni, de eddig nem ment. Van, amikor elvagyok napi 3x1 mg Xanaxon, de van amikor ( nem tudom az okát) többszörösét beveszem. Egészségemre egyelőre nem káros, de hosszú távon ebbe bele fogok halni...
Az orvost felírja, amikor kell, de sosem annyit amennyit szedek és idő előtt elfogy, és akkor meg epileptikus rohamok törnek rám, de neki sem merem bevallani, mert félek, hogy akkor kórházba utal..
Nagyon kérem, segítsetek nekem! Mit tegyek??
Ekkora akaraterővel, javaslom a hasist,a kokaint, a heroint.
Ha ezeket megtapasztalod. Bár csak a xanaxról kéne
leszoknom.
3 év alatt azon kellett volna munkálkodnod, hogy az ok, amiért szeded eltűnjön. Ha megváltoztatod az életviteled, kizárod a negatív dolgokat, akkor örömmel tennéd le.
Én is elég sok gyógyszert szedtem, és mikor már úgy éreztem, hogy minden rendbe jött, csökkentettem, majd végül elhagytam teljesen. Azóta se szedtem egy szemet sem.
Az alkohol és a gyógyszer nem fogja megváltoztatni a gondolkodásod, megszüntetni az okokat.
Nyugodtan kérjed a pszichiáter segítségét, hogy leszoktasson, de ő nem fogja megoldani a problémáidat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!