SEGÍTSÉG! Mit tegyek?
Már évek óta nincs más csak az állandó üresség. Jó ez nem igaz, mert harag, undor és gyűlölet az van bennem, de semmi más nincs.
Szoktam megbántani embereket és semmi, nem "érzem" magam ettől huh de gonosz embernek.
Utána néztem, és hát valamiért nagyon nem akarom, hogy igaz legyen amit olvastam.. Az igaz, hogyha egy ilyan emberben felmerül a gyilkosság, akkor előbb-utóbb meg is teszi?? Én nekem pár hónapja jutott ez eszembe, az apám iránti gyűlöletem vit rá, megakartam/akarom ölni őt, és ez egyre erősebb.. Már ott tartok, hogy magamat akarom megölni inkább, mert tudom, hogy valami borzalmassá fogok válni.. BEszereztem egy csomó gyógyszert ez is valamifle utolsó próbálkozás, hátha van műs megoldás, de kétlem..
Ha úgy érzem, hogy nincs más hátra, akkor 2 dolog lehet majd.. 1. gyilkosság, 2. öngyilkosság
Vagy van a 3. ami a gyilkosság utáni öngyilkosság.. Dokihoz nem megyek! senki nem tud rábeszélni..
23-as honnan veszed? nem ismersz! senki sem ismer! Mint mondtam teljesen egyedül vagyok, mindig is így volt.
Ki látta Az osztály című filmet??
Lopni nem lopnék.. Az tisztességtelen dolog!
Mondja ezt egy jövőbeli gyilkos, nagy taps nekem.. Nő egyednek nem ártanék, nem vagyok olyan alattomos, hogy gyengébb nemet bántsam, így a gyerekek is kilőve.. Max ugyanolyan nemű jöhet szóba és idősebb vagy 1-2 évvel fiatalabb.. Persze van kivétel, pld ha az életemre törnek, vagy ha tényleg elviselhetetlen az illető, de eléggé hidegvérű vagyok.. Csak magamban sok a harag..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!