Segítség! Mit tegyek, hogy le tudjak szokni a vagdosásról? Előre is szeretném jelezni, hogy normális válaszoknak nagyon örülnék!
Én úgy tudtam meg, hogy egy nagyobb problémám van, hogy elmentem egy pszichiáterhez. Ott elmondtam, hogy azon szeretnék változtatni, hogy ne vagdossak és ne legyenek rossz gondolataim. Így kezdődött minden. Elküldött egy csoportos pszichoterápiára, ahol mégtöbb dolog előjött. Amikor annak vége lett, ajánlottak egy nagyon jó pszichiátert. Egy éve járok hozzá és rengeteget segített. Kb 1.5 hónapja nem vágtam meg magam és rossz gondolatok is már viszonylag rég voltak.
Én a helyedben kipróbálnám a pszichoterápiát.
*12-es Azért nem kötelező az "idegbetegek" oldalára feljönnöd s főként írogatnod hogy leállatozzál valakit.
A mentális egészség kategória úgy vélem a te értelmezésed szerint flúgosok gyülekezete akkor viszont tapsikoljál hogy te makulátlanra sikerültél. Azért a tűző napra ne állj ki tükörrel a kezedben hátha valami trauma ér és itt kötsz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!