Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez valani betegség? Vagy...

Ez valani betegség? Vagy normális?

Figyelt kérdés
Két napja nem alszom. Érzem, hogy alszom elfelé, de még úgymond tudok magamról, bem kapcsol ki az agyam teljesen. Olyan feszültnek érzem magam, mintha nem én lennék ebben az állapotban. Kinyitom a szemem és minden normális. Aztán újra jön ez a félig-elalvás. Hajnali 3körül kb alelalszom normálisan, de két napja zombi vagyok ettől az állapottól? Ez normális? Mit tegyek, hogy aludjak végre? 20/l
2016. jún. 15. 21:12
 1/2 anonim válasza:

Esetleg a stressz miatt lehet.

Nem idegeskedsz valamin? Nem történt valami olyan negatív dolog, amin sokat agyalsz?

Ha hosszútávú ez az állapot, mindenképpen keresd fel a háziorvosodat.

2016. jún. 15. 22:26
 2/2 A kérdező kommentje:
Épp ellenkezőleg, pont most vagyok túl a vizsgaidőszakon, szabadságon is vag,ok, itt az ideje, hogy kipihenjem magam, erre ez az álmatlanság tönkretesz. Ma éjszaka se aludtam... Régen is volt ilyen, kb egy éve, akkor pánikbetegség is társult hozzá. Azt hála az égnek legyőztem. Viszont maradt még itthon nyugtató-csepp, amit akkor használtam. Javítja a szívműködést és segíti a nyugodt alvást. Valószínüleg előveszem, mert már nagyon kivagyok ettől. A fejem is fáj, vagy inkább hasogat, bal oldalon homlok tájékon. Ha nem mulik el, felkeresek egy orvost.
2016. jún. 16. 07:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!