Miért nem lehetek örökre egy vesztes?
Öljetek meg!
Elmondom a panaszaimat, erre még azzal jönnek, hogy fájdalmat okoznék a szeretteimnek. ENGEM NEM LEHET SZERETNI! Egy fogyatékos vagyok. Egy senki. Egy szánalom. Egy nulla. Miért nem hagynak békén? Miért nem mondanak le rólam.
Nekem nem kell ebből a világból már több. Nekem ez az egész annyira fájdalmas. Miért élek? Miért nem vet meg mindenki? Miért akarnak belém önbizalmat verni, ha egyszerűen nincs mire? Miért akar mindenki több embernek látszani mint ami? Miért kell álarcokat hordani?
Valaki mondja meg mért szép az élet..........
Ennél azt hiszem bonyolultabb a dolog. Mert van egy két gyerek aki sokszor rám száll, meg basztat. Én mindig nekik hiszek. Igazából a legtöbbször már úgy beégetem magam, hogy sokan röhögnek rajtam. Aztán meg kiderül,hogy mégsem... Jó mind1. Nem értem.
Félek is az új emberektől, képtelen vagyok elhinni, hogy alapból nem röhögnének ki.
Meg mindenkinek magasztos céljai vannak, meg elvárásai velem szemben. Erre meg, ha megpróbálok valamit még odajönnek és basztatnak, hogy úgyse sikerül. ÉS Én ezt az egészet nem értem.
"Én mindig nekik hiszek."
Ne higyj nekik és ne hagyd magad, ennyi az egész. Nőlj már fel, nem 12 éves vagy. De ha vesztes akarsz lenni, akkor legyél valóban az, és ne keseregj azon, hogy röhögnek rajtad. Egy vesztesen mindenki büntetlenül röhöghet, mert ő választotta, hogy vesztes lesz, nem tesz ellene semmit.
Aki öngyilkos, az egy gyáva féreg.
Aki beszól azt hányd le vagy ha te magadnak nem tetszel akkor hányd le magad és vágd szájba magad!
Ha meg gyáva féreg vagy akkor ne sajnáltasd magad, akaszd föl magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!