Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek? (Rossz jegy,...

Mit tegyek? (Rossz jegy, buntudat)

Figyelt kérdés

Ma megtudtam hanyas lett a dolgozatom es hat nagyon elkeseredtem. Ennek az az oka, hogy ev vegen a rosszabb jegyet kapom meg, es most eleg rosszul erzem magam.

Ilyenkor mit lehet tenni, hogy egy kicsit jobban erezzem magam? Lehet hogy ostobasagnak hangzik, de nagyon rosszul erintett es mar-mar a siras kerulget.

2016. máj. 31. 17:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
62%
Hát most a dolgozatot már megírtátok, szar lett, ezen nem tudsz változtatni. Bocsi, ez van . Esetleg tanárral nem lehet beszélni, hogy javíthass, és megkapd mégis a jobb jegyet év végén?
2016. máj. 31. 17:41
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
Engem is, még az ékezetet sem ismered.
2016. máj. 31. 17:42
 3/11 anonim ***** válasza:
62%
Lesz munkád ígyis,nyugodj meg.. Nekem is csak a rajz,ének,technika meg a tesi (amit nemértek,mikor 35 métert dobok, 1.18 alatt futok le 400 métert) vitte le a jegyemet,pedig egy kemény 4.3 lennék.
2016. máj. 31. 17:46
 4/11 A kérdező kommentje:

1. Válaszoló:

(A kettes és a hozzá hasonlók miatt akkor ékezettel)

Sajnos nem hiszem...így is épp hogy meglett volna, de sajnos nem jött össze...

És ami nagyon idegesít, hogy elég solat gyakoroltam rá, és erre elrontottam.

2016. máj. 31. 17:47
 5/11 anonim válasza:

Megfogod bánni ha most nem tanulsz. Nem tudom hanyadikos vagy de én általánosba kb 5től rontottam el az életem mert nem tanultam. Foghatnam sok mindenre hogy miért de legjobban én vagyok a hibás. Nem tanultam, nyolcadik 2es átlag... mondanom sem kell nem akartam tovább menni tanulni mert csak a gyujto iskolába vettek volna fel. Ha vissza mehetnek az időbe tanulnek... mindent megadnek azért h egy jo gimibe jarhassak velem egykoruakkal.

Most 16 vagyok de valamiért már nem reménykedek 😃

2016. máj. 31. 17:54
 6/11 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok. A tantárgy pedig nem olyan mint az angol, vagy a történelem, amit meg lehet tanulni. És hol jobban sikerült, hol rosszabbul, és most az év végére ezt sikerült teljesen bebiztosítani a rosszabb jegyre.
2016. máj. 31. 18:03
 7/11 anonim ***** válasza:

Valamiért fontosnak érzed ezt a tárgyat?

Gondolj arra, hogy te mindent megtettél, és nem rajtad múlt, hogy így alakult.

2016. jún. 5. 17:58
 8/11 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy en minden tantargyat fontosnak tartok... Sot a magatartast es a szorgalmat is...

Nekem nagyon fontosak azert mert a legnagyobb sikereim helyszine az iskola, es az hogy egeszen jo tanulonak szamitok az osztalyba...de ha valami nem ugy sikerul ahogy szeretnem az nagyon rosszul tud esni...es annak ellenere hogy mar napok teltek el, meg mindig nagyon rossz erzes ha ranezek az e-naplomra..

2016. jún. 5. 19:50
 9/11 anonim ***** válasza:

Az élet túl rövid, hogy ilyen apróságokon idegeskedjünk. Nyilván a te korodban ez természetes, és legalább motivál arra, hogy következőnek jobban teljesíts.

Hidd el megértelek. Én még pótvizsgán is voltam, előzőleg olyan gondolataim voltak, amit nem kívánok embernek. Most azonban nevetek azon, milyen ostoba voltam. A jegyek nem tükrözik azt, hogy mennyire vagy intelligens.

2016. jún. 5. 20:38
 10/11 anonim ***** válasza:
Valahol megertelek, nekem a szuleim alltalanosban nagy hangsulyt fektettek a tanulasra, viszont en elegge lusta kolyok voltam es meg neha az is vagyok :D ezmelett regebben nagyon megkelett szemvednem a 4.5 os atlagert. Elkerultem gimine es 17 evesen rajottem, hogy abszolutt nem szamitanak nekem a jegyek. A Tudas ! Csakis a Tudas a lenyeg ! Onnantol kezdve olyan dolgokat is megtanulltam amit nem az iskolaban tanitak, ez osszefuggott az iskolaval es az eletemmel. Az eretsegi szobelit jatszva megcsinalltam, mert ott csak annyi a lenyeg, hogy eltud mahad adni a tudas melett :) ne keseredj el, mindenki eleteben szerepel az , hogy nem azt a jegyet kapta amit vart a munkaja soran, a munkad viszont sosem haszontalan ! Legkozelebb jobban odafigyelsz ! Kepesleszel ra ! Sok sikert ;)
2016. jún. 6. 05:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!