Depresszió egy rossz jegy miatt?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
7. osztályos tanuló vagyok.Az egész ott kezdődött,hogy románból írtunk egy felmérőt,az egész füzetből.Még otthon írtam egy gyakorlólapot,hogy jobban tudjam
És óra előtt a biztonság kedvéért a lábam alá tettem puskaként:c
Óra közben a tanárnő észrevette,és beírt egy 2est a naplóba.(nálunk a legnagyobb jegy a 10-es,és a legkisebb az 1-es..szóval a 2es..borzalom)
Pedig ő is látta,hogy szinte semmit nem tudtam puskázni a kis lapról.
Ez már egy hete történt,és szüleimnek még nem mertem elmondani..nagyon kiborulnának,mert soha nem volt ilyen rossz jegyem
És egy hét alatt töbször megfordult a fejemben az öngyilkosság,és egyszerűen utálom magamat
Ezen kívűl minden este álomba sírom magam,egy jegy miatt
Depresszió?
Hogyan mondjam el a szüleimnek?
2015. nov. 8. 10:48
1/3 anonim válasza:
Hülyeség ezen görcsölni. Hibáztál, büntetést kaptál. (Mondjuk nem értem, miért nem egyest.) Többet nem csalsz, rendesen felkészülsz, és szép bizonyítványod lesz év végén.
2/3 anonim válasza:
Mondd el a szüleidnek minél előbb, mert előbb-utóbb úgy is kiderül. Mondd nekik, hogy tudod, hogy pocsék jegy, és hogy ki fogod javítani. Lehet, hogy dühösek lesznek, de hidd el, értékelni fogják az őszinteséget!
3/3 A kérdező kommentje:
Azért nem egyest,mert a puskázásért járó jegy a kettes.
2015. nov. 8. 11:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!