Pánikbetegek! Ti hogy téptetek ezen túl?
Mi a gyógymódja? Kinek mi vált be?
Kérlek titeket segítsetek, mert a pszichiáter sem tudott sokat mondani, csak gyógyszereket írt fel!
Köszönöm!
Szia!
Először is: tudatosítsd magadban (ès nagyon fontos,hogy el is hidd!),hogy túlleszel rajta,el fog múlni ès ez csak egy átmeneti állapot! Amikor rohamod van, akkor is próbálj megnyugodni,nem fogsz sem elájulni sem meghalni. Csinálj légzèsgyakorlatot (beszív,benntart,lassan kifúj) ez is segít.
Ha otthon vagy és rádjön a roham,akkor tereld el a figyelmed,kezsj el mosogatni,rendet rakni,bármit csak ne arra figyelj! Beszèlgess a családdal,barátokkal,próbáld meg kitalálni hogy mi váltja ki és próbáld az okot megszüntetni!
Én vettem magamnak Valeriana Harmonyt,egyszer szedtem be,azóta sosem. Nálam van a doboz ès megnyugtat,hogy ha rohamom lenne bármikor bevehetem. Azóta sem vettem be.
Fél ève jött ki először ès volt hogy egy hétig nem aludtam,mert ahogy leoltottam a villanyt rámjött és volt,hogy másnap is tartott. Most jutottam el oda,hogy egyre ritkábban jön elő.
Akaraterő kell ès BARÁTI vagy CSALÁDI segítség. :) ha kérdèsed van,akkor írj bátean privit,hátha tudok segíteni!
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
esetleg valakinek egy könyv vagy valami ami még több hitet vagy segítséget adott? Én regényeket szoktam olvasni de ennek is utána szeretnék nézni. Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!