Ti hogyan jöttetek rá, hogy pánikbetegek/ depressziósok vagytok?
A második öngyilkossági kísérletem után mondták az orvosok hogy depressziós vagyok.
Persze én is éreztem hogy valami nincs rendben mert nem tudtam aludni, nem ettem, lefogytam, állandóan az öngyilkosságra gondoltam, nem érdekelt semmi, mindig egyedül akartam lenni..
Első ízben:
Amikor egy héten belül kétszer kellett kihívni éjjel az ügyeletet és kerültem kórházba, és mindkétszer kizártak minden fizikai okot, ott mondta először az orvos, hogy valószínűleg pánikroham, és érdemes ebben az irányban tovább vizsgálódni.
Ugyanebben az időszakban volt egy hét, amikor az ágyból se nagyon keltem ki és folyton kétségbe voltam esve. Na akkor azért sejtetettem, hogy ez depresszió lehet és besétáltam a pszichiátriára.
Később, mikor visszatért ez az állapot, akkor már nem volt nehéz felismerni.
Kedves utolsó!
Megkérdezhetem hogy Neked milyen tünetekkel járt a pánikroham?
( első válaszoló voltam)
Kedves első válaszoló!
Sajnos én is átéltem pánikrohamot, nem egyszer. Remélem tőlem is elfogadod a választ.
Tüneteim:
-heves szívdobogás
-fulladásérzet, ennek következtében levegőkapkodás
-remegés
-félelem a haláltol, a megőrüléstől, a kontrol elvesztésétől
-sírás
-szorító/(fájó) érzés a mellkasnál
-elviselhetetlenül rossz közértet, ezt sajnos nem tudom pontosan megfogalmazni. Kívánom, hogy soha ne tudd meg.
-szédülés
-émelygés
-fejfájás
-gyengeség
-gombóc a torokban
-menekülési kényszer
Ezen kívül előfordulhat még
-görcsös/mellkasi hasi fájdalom
-hányás
-hasmenés
-hidegrázás
-izzadás
-ájulás (általában súlyos eseteknél)
Elnézet ha esetlegesen kihagytam valamit! Remélem tudtam segíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!