Pánikbetegek, ha rohamotok van, hogyan viselkedtek?
Figyelt kérdés
Előfordul, hogy teljesen elvesztitek az uralmat magatok felett, illetve, hogy összeestek?2015. szept. 6. 02:28
1/2 anonim válasza:
Huhh én nem vagyok pánikbeteg és még pánikrohamom se volt. Viszont eddig vegetatív dysztóniát, kevert-szorongásos depresszív zavart és evészavart állapítottak meg tehát van tapasztalatom ilyen betegségek terén elhiheted. Szóval én úgy tudom a pánikbetegséget modern korszerű gyógyszerekkel lehet kezelni akár csak az összes pszichés betegséget. Ne félj felkeresni pszichiátert, neurológust aki majd ellát megfelelő antidepresszívumal és szorongásoldóval! :)
2/2 anonim válasza:
Hát olyankor jobb elmenni egyedül valahova, mondjuk a wc-be, ugyanis ez teljesen magánügy. Csak azzal osztod meg,aki közel áll hozzád. A "kutya sem véletlenül megy el meghalni egyedül". Olyankor csak várni kell, amíg nem megy át. Nagyon gyorsan dobog a szívem, hallom is, és félek, hogy elfogom veszteni az önkontrollt, az is segít néha, ha takaróba bújok, és előveszem a telefont, és utána nézek a pánik tüneteinek. De mindenkinek más vállik be, gyakran a nyugtató is segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!