Gyógyult pánikbetegek! Milyen módszerrel tudtátok kitágítani majd teljesen kiterjeszteni a komfortzónátokat?
Mennyi idő után sikerült? Szedtetek-e gyógyszert, ha igen milyen gyógyszert? Kérlek írjatok le minden fontosat.
20 éves fiú vagyok. Körülbelül 3 éve kezdődött nálam az egész. Gyógyszert szedek kb. fél éve, de sajnos még nem vagyok tünetmentes. A környéken elég jól elközlekedek - bár szoktak lenne ott is kisebb pánikrohamaim - viszont a városon kívül már kifejezetten rosszul érzem magam egyedül.
Sajnos nem nagyon beszélgetek emberekkel, több éve nincs barátnőm. Egy ördögi körben vagyok benne de már sokkal jobban vagyok mint korábban, és nem érzem már magam antiszociálisnak sem csak nincs kivel beszélgetnem igazán. A nap nagy részében itthon vagyok, mondjuk ki nagyrészt lébecolok.
Mi segítene szerintetek? Menjek egyedül egyre messzebb? Járjak valahová valamilyen közösségbe? Szerezzek barátnőt?
Nagyon örülnék ha tudna valaki valamilyen útbaigazítást vagy tervet adni hogy ő hogy kezdene bele ebbe az egészbe.
Előre is köszönöm!
Szívesen beszélgetnék privátban is.
Nincs gyógyult pánikbeteg.
Serliftet szedtem 2 évig, majd 3 év után most megint. Nagyon jól hat. Az első alkalommal mellette fél évig frontint is, most kb 2 hónapig.
Fél év után már abszolut jónak kellene lennie nálad is, vagy a gyógyszer nem passzol, vagy kicsi az adag.
Gyógyszertől valóban nem gyógyult meg még senki. Megfelelő pszichoterápiától azonban igen, 2 - 5 hónap alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!