Szerintetek tényleg kórosan sovány vagyok? (anorexia)
Nemrég engedtek ki a kórházból,anorexia miatt voltam bent.. Mikor bekerültem 49,5 kiló voltam,akkor is mondogatták,hogy istenem,de sovány vagy...én nem hiszem el. Most,hogy kijöttem fogytam,most olyan 46,8 körül vagyok. 166 centi vagyok ezek mellé. A pszichológus vissza akar küldeni 45 kilónál... Szerintetek jogos???
Utolsó.
Valószínűleg én vagyok a béka segge alatt..:)
Elég nyomorúságos életed lehet,ha engem tudsz csak piszkálni ismeretség nélkül.
Sajnállak.
Ne aggódj,egyszer minden jóra fordul nálad :) ;)
Az 20-as valóban .... volt, de van igazság abban amit mond, bár a megfogalmazással nem értek egyet.
"ellenőrizte a súlyomat sajnos"......
Hát ebből látszik, hogy mi nem sok segítséget tudunk nyújtani, mert a kérdezőnek képzett orvosok kellenek, akik a szemébe mondják, hogy mentális és testi beteg.
A kérdezőnek pedig nyitnia kell az értelmes és önpusztítástól mentes gondolkozásmód felé.
A megfelelő súly 68-60 kg körül van, 52-66-68 a még egészséges határok.
Szóval hízni kellene az biztos. És nem csak izomban, hanem zsírt is, hiszen az sincs a kérdezőn.
23/F
Én voltam anorexiás gyerekkoromban. Nagyon rossz dolog. Be kell látnod, hogy beteg vagy, sajnos. Magadon tudsz a legtöbbet segíteni. Tudd, hogy ez nem csak testi, hanem mentális rendellenesség is egyben. Fiatalon ezt nehéz megemészteni, de a gondolkodásoddal valami nincs rendben. Ha meghízol és össze szeded magad sem jelenti azt még, hogy teljesen kijöttél ebből. Nekem apám mindig azt mondta, hogy a szervezetem meg fogja bosszulni, amit teszek vele (amiért megvonom az ételt). Nekem a pszichológus sem tudott segíteni, kb. 2x voltam nála. A testépítés ami kirángatott ebből.. tudom ajánlani a legtöbb sportot, emberek között vagy stb. jót tesz, hidd el! A pszichológushoz járj el továbbra is, mert fontos hogy rendbe jöjj. Ahogy idősebb leszel majd belátod, hogy amit csinálsz hülyeség! Nem kell diétáznod, ehetsz bármit.. én is mindig méregettem a combomat meg csuklómat, sőt még szaunáztam is, hogy minél durvábban lefogyjak. Kórházban nem voltam, de mondanom sem kell, hullott a hajam, elmaradt a magömlésem, folyton sápadt voltam, éjszakánként alvás közben köhögtem, rossz volt a vérképem. Ne csináld!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!