Szerintetek tényleg kórosan sovány vagyok? (anorexia)
Nemrég engedtek ki a kórházból,anorexia miatt voltam bent.. Mikor bekerültem 49,5 kiló voltam,akkor is mondogatták,hogy istenem,de sovány vagy...én nem hiszem el. Most,hogy kijöttem fogytam,most olyan 46,8 körül vagyok. 166 centi vagyok ezek mellé. A pszichológus vissza akar küldeni 45 kilónál... Szerintetek jogos???
Egyél rendesen és a fehérjére ügyelj, abból épül az izom, hogy ne csak zsírt szedj fel, de az is rendben van egy kicsi. Jobban is fogod érezni magadat.
Fő fehérje források: húsfélék, tej és tejtermékek, szója, bab, tojás.
Nem hazudok,166 centi és 46,8 kiló vagyok..
Igen,vagdostam magam,de már hónap eleje óta 'tiszta' vagyok..
Egyes,20 napig voltam kórházba.
Azért engedtek ki,mert jártam előtte pszichológushoz,és ő ellenőrzi a súlyomat sajnos..
"ellenőrzi a súlyomat sajnos"
Ja igen, sajnos. Nem hagyja, hogy éhen halj...mekkora egy szemétláda tényleg.
Amúgy milyen érzés, hogy mindenki azt mondja, hogy egy beteg gebe vagy és még így se akarod elhinni? Csak érdekel mi járhat a fejedben.
A testtömeg indexen ahogy néztem az ideális testsúly: 51 kg lenne, tehát elméletileg jogos. Az anorexia pedig nem teljesen azonos a soványsággal, mivel egy mentális betegség. A soványság az az eredménye.
És a leírásod alapján pedig egyértelmű jelek vannak:
vékony vagy, de nem hiszed el ; a kezeden valószínűleg azok vágások
Egyszerűen nem vagy képes megítélni a saját alakod, mindig kövérebbnek látod magad, mint amilyen valójában vagy.
Próbáld elérni legalább az 50 kilót. Még annyira nem vészes az alakod (személy szerint nekem tetszik is fiú létemre - lehet én sem vagyok 100as :D ) de hosszú távon, ha így folytatod, akkor nem lesz jó végeredménye. Nem hiába akar 45 kilónál visszaküldeni, a saját érdekedben tenné!! Hidd el :)
Ne játssz az egészségeddel! Alapjáraton szerintem nem is azért küldtek be a kórházba, mert 49,5 kiló voltál, mert még az nem vészes, hanem maga a betegség miatt - nem láttad magad, fogyni akartál még/kövérnek láttad magad. Normál esetben csak egy hízókúrát vagy valami egyebet javasoltak volna. Tehát próbáld elérni legalább a régi súlyod, ha mást nem, de elméletileg a legoptimálisabb az 51 kg lenne (nem feltétlen teljesen pontos érték - szerintem). Az már minden szempontból egészségesen vékony
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!