Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Anorexiás vagyok? Mit tehetnék?

Anorexiás vagyok? Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Állandóan a kalóriák körül forognak a gondolataim. Félek enni, hogy nehogy lelkiismeret furdalásom legyen. Félek, hogy elhizom. Félek, hogy rosszul becsülöm az ételek kalóriatartalmát. Attól is tartom ,hogy az alapanyagcserém fölé megyek.

2016. ápr. 30. 19:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Hány kiló vagy? Mennyi a BMI-d? Hány éves vagy?
2016. máj. 1. 03:11
 2/4 A kérdező kommentje:
54 kg vagyok, 168,5 cm , fogalmam sincs mennyi a BMI-m.
2016. máj. 1. 22:09
 3/4 A kérdező kommentje:
14 éves
2016. máj. 1. 22:09
 4/4 anonim ***** válasza:
Közel vagy az alsó határhoz, de a testsúlyod még normálisnak számít. Egyél rendesen, sovány vagy, biztos, hogy nem kell fogyóznod, sőt. 14 éves korban nagyon fontos hogy rendesen egyél, a női mivoltod most fejlődik ki, vitaminok, fehérje, stb. A BMI-t olvasd el a neten, vannak kalkulátorok, amivel ki tudod számolni. Google a barátod, használd :-) Anyukáddal beszélned kéne az egészről. Abnormális, hogy 54 kilósan kalóriákat számolsz, nem kell!
2016. máj. 2. 03:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!