Szerintetek tényleg kórosan sovány vagyok? (anorexia)
Figyelt kérdés
Nemrég engedtek ki a kórházból,anorexia miatt voltam bent.. Mikor bekerültem 49,5 kiló voltam,akkor is mondogatták,hogy istenem,de sovány vagy...én nem hiszem el. Most,hogy kijöttem fogytam,most olyan 46,8 körül vagyok. 166 centi vagyok ezek mellé. A pszichológus vissza akar küldeni 45 kilónál... Szerintetek jogos???
2016. máj. 4. 19:09
1/28 anonim válasza:
Jogos. Kórosan sovány vagy. Számíts az újbóli kórházi kezelésre. Mennyi ideig voltál a kórházban?
2/28 anonim válasza:
szerintem annyira nem vészes, legalábbis ha nem fogysz tovább, de mindenképpen felszednék még pár kilót
3/28 anonim válasza:
Kritikus . Főleg olajos dolgokat , diót mogyi krémet teles kiőrlésű pékárút fogyassz , sok sült burgit .
4/28 anonim válasza:
Kórosan sovány vagy és még hazudsz is, vagy magasabb, vagy kevesebb súlyú vagy annál, mint amit állítasz: én 172/50 paraméterekkel sem vagyok ennyire gebe, mint te. Ha már egy anonim oldalon is hazudsz a súlyodról, az bizony anorexia, beteg vagy.
5/28 anonim válasza:
Szerintem is jogos, rád fér még a kezelés. Olyan vagy mint egy csontváz, brutális ahogy kinézel (és ahogy gondolkodsz)...és ezt komolyan mondom.
6/28 anonim válasza:
A kezedet te kapartad ki vagy csak a macskád?
7/28 anonim válasza:
Nekem nem jelenik meg a kép. Szerintem nem jogos. Ez a modell is 50kg 168 cm volt állítólag amikor ez a kép készült:
Elég tűrhetően néz ki.
8/28 anonim válasza:
Ez nagyon csúnya látvány. Kórosan sovány vagy, a bordáid is látszanak. Bár a fekvő kép helyett álló képet kellett volna csinálni.
9/28 anonim válasza:
Vagdosod magad? Mert az is irtó ronda ám
10/28 anonim válasza:
7-es, először nézd meg a képet aztán nyilatkozzál. Amit te belinkeltél lányt, annak 3x több a súlya mint a kérdezőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!