Mit csináljak hogy el tudjak aludni?
Figyelt kérdés
Párszor volt már olyan alkalom, hogy nem tudtam órákon keresztül elaludni, fordultam már át másik oldalamra, de nem segít, és egyszerűen nem tudok megnyugodni, folyton agyalok valamin. Ha meg néha majdnem elalszok, valami miatt megint éber leszek hirtelen. Ma konkrétan 3 órát aludtam. De nem vagyok stresszes típus, soha nem stresszelek semmin túlzottan. Nagyon megköszönném ha valaki adna valami tippet, akár tapasztalatokat is írhattok. 14/l2016. ápr. 25. 19:25
1/2 anonim válasza:
Én ha nem tudok elaludni hamar akkor egyből rápörgök és utána amiatt nem tudok elaludni. Én úgy tanultam meg, hogy mély levegőket kezdtem el venni. Körülbelül próbáltam magamra venni azt az állapotot, hogy milyen a légzésem amikor alszok.
2/2 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm. :) Legközelebbi alkalommal kipróbálom.
2016. ápr. 26. 16:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!