Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit csináljak hogy 10 órát...

Mit csináljak hogy 10 órát tudjak aludni?

Figyelt kérdés

10 órát nem birok aludni se 9 et. Ha nyolc órát alszok akkor egész nap fáradt vagyok. Mit csináljak hogy minden nap 10 órát tudjak aludni?

13/F

2015. okt. 4. 14:55
 1/7 anonim ***** válasza:
Az tud aludni aki fizikailag és szellemileg kellőképpen elfárad ehhez. 10 óra a te korodban véleményem szerint sok, elég a 7-9 óra is. Sportolj, tanulj előtte vagy igyál egy nagy bögre tejet lefekvés előtt. Koránt sem biztos, hogy a 8 órás alvástól vagy fáradt! Lehet, nem megfelelően étkezel, illetve keveset mozogsz, esetleg túl sokat, sok oka lehet a fáradtságnak. Beszélj a szüleiddel vagy a háziorvosoddal.
2015. okt. 4. 15:04
 2/7 anonim válasza:
Nekem is nagy az alvás igényem akkár 12 órát is tudok aludni.Matekozz vagy vegyél kémiát és fizikát,egyszóval tanulj.De ha nem jön ez be akkor halgass mozart-ot vagy valami altató féle zenét.
2015. okt. 4. 15:07
 3/7 anonim ***** válasza:

Aludj 7 órát és akkor lehet, hogy nem leszel fáradt. nem tudom, mikor fekszel, mikor kelsz, de anyám mindig azt mondta: az éjfél előtti alvás sokkal pihentetőbb. Akkor nem hittem, de azóta magam is megtapasztaltam: igaza volt.

Ha lefekszel pl. este 10-kor és reggel 6-kor kelsz, akkor lehet, kevésbé leszel fáradt.

Meg nem tudom, mozogsz-e eleget de pl. ha elmennél kicsit futni vagy valamit mozogni(úszás), akkor lehet, kevésbé lennél fáradt...

A 10 óra alvás tuti nem megoldás.

2015. okt. 4. 15:09
 4/7 anonim válasza:
Vagy lehet ,hogy te is kipihenheted magad akkár 5 óra alvással.Lehet az is fáradt,akki túl sokat alszik.
2015. okt. 4. 15:09
 5/7 anonim ***** válasza:
Próbáld ki, hogy 6-7 órát alszol. Én ha 8-10 órákat alszom egész nap olyan fáradt vagyok, hogy legszívesebben lelőném magam.
2015. okt. 4. 15:16
 6/7 anonim ***** válasza:
Kéne egy kis vitamin és mozgás, akkor nem leszel fáradt egész nap.
2015. okt. 4. 15:53
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Déltöl 2 ig aludtam mostanáig tanultam és most jól érzem magam. Âltalában iskolaidöben este 8 tol reggel 6 ig próbálok aludni, szabadnapjaimon éjféltöl délelött 10 ig nyárin reggel 8 tol este 6 ig. Viszont soha sem gépezek mindíg szabadidömben a természetet járom söt nyáron êjszaka sem punnyadok a szobâmban habem a kutyâmmal az erdöben és a természetben mászkâlok nem titokban. Most is csak a telómról irok.
2015. okt. 4. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!