Mit csináljak, hogy tudjak aludni?
Figyelt kérdés
Este könnyen megy az elalvás. 10-11 körül alszom is, de reggel fél 6kor kelek. Régebben 12 órát simán végigaludtam, de már nem megy. Elegem van, mert teljesen kimerült vagyok, de akkor sem tudok aludni. Múltkor pl csak 2 órát aludtam egyéb okok miatt, és másnap ugyan úgy felébredtem 6 órakor. Kérlek segítsetek! 13/L2014. jún. 20. 10:36
1/3 anonim válasza:
Egy kicsit korábban kéne menned aludni.
Nem lehet, hogy a hajnali világosság kelt fel?
2/3 anonim válasza:
Azt javasolnám, hogy minden elalvás előtt hallgass egy kis halk zenét. A legjobb szerintem, ha klasszikust, vagy jazz-t hallgatsz, de ha ezeket nem annyira szereted, akkor lehet bármi más, csak az a lényeg, hogy olyan halk legyen, hogy ne zavarjon, ne ébredj fel rá és nyugodt legyél mellette! Plusz ként egy esti teát tudnék javasolni! Szerintem bármilyen fajta tea jó, amit szeretsz, de lehet kapni egy ilyen célra alkalmas esti teát is. Ezektől jobban tudsz majd aludni, meglátod!
Remélem tudtam segíteni.
3/3 anonim válasza:
Én pont fordítva működök. Nehezen alszom el, és bármeddig tudok aludni. :D Az a fontos, hogy teljesen sötét legyen, és csend. Más részről ha valami miatt nyugtalan vagy, nagyon frusztrált, az is hatással van az alvásodra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!