Lehet lelki okok miatt annyira hányingerem, hogy ne tudjak napokig aludni, suliba menni és normálisan létezni? 16/L
Figyelt kérdés
2014. márc. 26. 07:09
2/6 anonim válasza:
Lehet sajnos. Szorongásnak hívják. Olvass utána.
5/6 anonim válasza:
Lehet, főleg akkor ha lelkileg nagyon érzékeny vagy. Ha 1 trauma ért próbáld minél előbb feldolgozni. Meg kell nyugodnod mert rá mehet az egészséged. ha semmi nem segít menj pszihológushoz. Ő tuti tud segíteni.
6/6 anonim válasza:
Igen, igazuk van az előttem hozzászólóknak! Nekem is volt ilyen.. szép lassan kezdődött. Először nem volt étvágyam, nem tudtam enni, aztán már aludni se. Nekem sajnos pszichológushoz kellett fordulnom. Ma már semmi gondom, de az biztos, hogy nem játék. Próbáld kideríteni magadban mi miatt van és arra megoldást keresni. Remélem sikerrel jársz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!