Mit csináljak mit egyek igyak hogy tudjak aludni egy jó kiadós 15 órát?
Figyelt kérdés
Az utóbbi napokon sok bajom volt. Ma volt az elsö jò napom de napokig az idegtöl csak napi 2-3 órákat aludtam. Ma aludtam elöször 8órát de még mindìg fáradt vagyok és jár az agyam. Valami növény kéne ami elaltat legalább 14-15 órára. Citromfütea, mézes fahéjas meleg tej, altató kilöve egyik sem segített gyógyszereket nem szedek. Valami házilag elöállítható kotyvalék kell. Elöre is köszönöm a válaszokat.2015. szept. 12. 20:34
1/7 anonim válasza:
De minek keltél fel 8 óra után?
2/7 A kérdező kommentje:
Mert ideges voltam nen tudtam visszaauludni.
2015. szept. 12. 22:22
3/7 anonim válasza:
Elsősorban relaxálni kéne. Nekem a macskagyökér vált be.
4/7 A kérdező kommentje:
Az elaltat 15 órára?
2015. szept. 13. 14:13
5/7 A kérdező kommentje:
És teaként kell meginni? Miét kell megfőzni? Hol lehet szerezni?
2015. szept. 13. 14:16
6/7 A kérdező kommentje:
Nagyon fontos lenne.
2015. szept. 13. 14:16
7/7 anonim válasza:
Basszus, üsd be a google-ba, legalább annyira vedd a fáradságot és nem privátot írj!!!
TABLETTA!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!