Mit csináljak, hogy a pszichológusnál tudjak beszélni?
Figyelt kérdés
Eddig voltam már egynél 8x. Haladtunk, aztán megakadtunk, mert nem tudtam eléggé megnyílni. Küldött máshoz, fogok is menni, de mi tegyek ha nem tudok sosem megnyílni? Ti mit csináltok olyankor? Kifog rajtam egy olyan szimpla kérdés is, hogy mit érzek, nem tudom megfogalmazni sem. Nem akarok végigjárni emiatt soj pszichológust, szeretném ha a 2.-nál müködne.2015. júl. 20. 23:33
1/2 anonim válasza:
Nem gondolom, hogy megnyílni nem tudsz, egyszerűen csak lehet, hogy túl bonyolultan és összefüggően akarod elmondani a problémáidat, érzéseidet. Ahelyett, hogy kiböknéd minden cenzúra nélkül azt, ami a kérdés hallatán az eszedbe jut - hiszen azért vagy ott, és a szakember is abból tud jó képet alkotni. Ne arra törekedj, hogy ékesszólóan, intelligensen megformáld a mondanivalód, csak csukd be a szemed és mondd ki, ami tényleg benned van és ami az eszedbe jut. Ha elkezded, a többi gondolat jön magától. Ne azzal törődj, ő érti-e minden szavad, és vajon egy kívülálló mit vesz le ebből, csak mondd ki, add ki magadból.
2/2 anonim válasza:
Én is ugyanígy voltam. Amikor itthon voltam, állandóan a problémáimon járt az eszem, de nála meg se tudtam fogalmazni egyet sem.
Úgy oldottam meg, hogy itthon leírtam mindent egy levélben, lehetőleg akkor, amikor épp azon járt az agyam és mikor elmentem hozzá, odaadtam neki. Elolvasta és úgy már könnyebben haladtunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!