Meg akarok halni, mit tegyek? 18f
Figyelt kérdés
Sokáig azt hittem hogy csak egyszerűen befele fordulós vagyok, nehezen értek meg mindent, a múltamba játékfüggő voltam, aztán ma olvastam rólla hogy ez sorvasztja az agyat, de akkor mostmár legalább tudom hogy miért ilyen nehéz az életem, miért olyan nehéz ismerkednem, miért nem tudok munkát válalni, nem akarok élni, nem vagyok már jó semmire, semmitérő ember vagyok, nem tudnék még így élni x évet hogy én szenvedek, más meg boldog, utálom magam ami vagyok.2016. ápr. 9. 19:22
11/15 anonim válasza:
Az hogy mondanak valamit a tv-be az neked bizonyíték valamire? Akkor tényleg elég butácska vagy.
12/15 anonim válasza:
Ne sajnáld magad, hanem erősítsd meg. Szerinted rajtad kívül mindenki boldog? Meglehetősen el vagy tévedve, és rohadt fiatal vagy ahhoz, hogy kijelentsd, hogy nem tudod rendbe hozni az életedet. Hiszen még jóformán el se kezdted.
13/15 A kérdező kommentje:
De nem értitek a lényeget azzal rontottam el az életem, hogy sokat játszottam és a hírek alapján károsodást szenvedtem, mit kezdjek újra? lehet most fogjátok ez miatt a fejeteket, de amiket elmondott, azt én is átérzem, számomra nincs remény és ezzel a "fogyatékossággal" kell hogy éljek. NA.. Egyébként meg mi a f#szért mondana hülyeséget egy orvos, ezt így kimondod a 15 éveddel, mert biztos hogy több tapasztalatod van a szakmába.
2016. ápr. 11. 15:26
14/15 anonim válasza:
Ez nekem szólt? Valóban tapasztalatlan vagyok a közel 40 évemmel, de sebaj. Nem agysorvadás miatt van aszociális. De igazad van, egyszerűbb ráfogni valamire, aztán úszkálni a langyos fosban.
15/15 anonim válasza:
Hát te tényleg fogyatékos vagy, ha ennyi eszed van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!