Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Létezhet olyan, hogy a szüleim...

Létezhet olyan, hogy a szüleim soha nem mutatják ki, hogy szeretnek?

Figyelt kérdés
ha szeretnek egyáltalán....
2010. ápr. 5. 00:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ne add fel...sajnos a szülőket nem lehet megválasztani,és megváltoztatni sem!Becsüld meg őket,és legyenek bizalmas kedves barátaid,akikkel megoszthatod azokat a dolgokat,amiket a szüleiddel nem tudsz.Én szinte semmit sem tudtam megbeszélni a szüleimmel,ami odáig fajult sokszor,hogy nagy problémakor már kész tények elé állítottam őket.Sajnos ez sokszor anyagi gondokat szült.De igazából nem szégyenlem magam,hiszen ők voltak azok,akik nem vették észre soha a problémáim,de ők az elsők akik segíteni tudtak anyagiakban.Ha már másban sajnos nem.

Én évek óta csak áltatom magam,hogy milyen kedves aranyos és gondoskodó szüleim vannak.Mert mások előtt úgy viselkednek,tudnak normálisak lenni.Játsszák csak magukat.Apám nekem se mondott egy jó szót soha sem..Ha egyedül vagyunk a szüleim a fejemhez vágnak nem kevés gonoszságot...

Kitartás!Keress barátokat,akár netes barátokat is!sokat segít hidd el!24L.

2010. ápr. 6. 10:07
 12/12 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nem lehet megválogatni, ez van:(
2010. ápr. 10. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!