Létezhet olyan, hogy a szüleim soha nem mutatják ki, hogy szeretnek?
szia:)
tuti biztos, hogy szeretnek:) lehet, hogy ők nem olyanok, akik kimutatják az érzelmeiket, tudod vannak ilyen emberek, biztosan hallottál már erről:)
vagy az is lehet, hogy egyszerűen sok gond gyötri őket, és túl vannak terhelve:)
azért biztos, hogy volt már olyan, hogy kimutatták, hogy szeretnek:)
és ne aggódj tuti, hogy szeretnek, mert ha nem szeretnének, az teljesen más lenne, nem "csak" annyi, hogy nem mutatják ki esetleg a szeretetüket:)
és az is lehet, hogy csak te érzed úgy, hogy nem mutatják ki, és nem veszed észre azokat az apró jeleket, hogy szeretnek:)
szóval no para:)
amúgy lehet azért jegyzik meg, hogy mennyi mindent tettek érted, mert nehezen tudják megadni mindazt, amire szükséged van , és szeretnék ha tudnád, hogy azok fontos dolgok és becsüld őket:)
és ha bármilyen neked nem tetsző megjegyzést mondanak, ne úgy vedd, mert csak okítani szeretnének:)
és ahogyan írtam, azért is érezheted, hogy nem foglalkoznak veled, mert sok gondjuk van:) tudod ez olyan, mint amikor pl. nagyon dühös vagy valamiért, és olyat mondasz valakinek, amit nem akarsz, csak mérgedben kiszalad a szádon:)
és ha nem szeretnének, akkor nem tették volna meg érted azt a sok mindent amit eddig, nem neveltek volna fel, nem tanítattak volna stb. (mert gondolom ezeket megkaptad és még sok mást tőlük).
szóval ne keseredj el, mert biztosan nagyon szeretnek, csak vedd észre a kis jelét is ennek:)
mosolyt kérüüüüünk:)
Nem hiszem, hogy ennyire fényes lenne a helyzet.:S ( 01:08-nak.) Valahol olvastam olyasmit, hogy sok szülőnél teljesen kimerül minden abban, hogy a gyereknek biztosítja a fizikai szükségleteit és ettől már tökéletesnek is hiszi magát, letudja magában az egészet. Hogy valamit lelkileg adjon, arra esze ágában sincs.
Utolsó, van egy olyan érzésem, hogy valószínűleg én is úgy járok majd mint te. Egy ilyen késői megbánás vagy akármi pedig már nem változtat azon amiben felnőttünk.
Remélem nálad nincs így,de lehet ilyen.
Én sajnos apámmal lakom (neki ítélt a bíróság,mert anyukám pszichés beteg,és nem tudunk mit tenni,pedig vele akarok élni) aki már eljutott odáig,hogy kaját sem vesz nekem és lelki terrorban tart. Ha anyukám nem lenne,nem tudom mit tennék.
Tehát nem mindig a gyerek a hibás,igenis vannak olyan szülők akik nem törődnek a gyerekeikkel,az sem érdekli őket mit eszik vagy hol van. Ha meghalnék,se tudna róla szerintem,annyira nem érdekli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!