Mit csináljak? Úgy érzem, nem bírom tovább
Milyen gyakran jársz a pszichológusodhoz? Mindenképpen beszélned kell vele, hogy mit tegyél, amikor ilyen erősen feltör benned az öngyilkosság gondolata. Egy felelősségteljes szakembernek, ha küldesz vészhelyzetben egy sms-t vagy felhívod, biztosan reagál rá, amint tud.
Ha máskor is előtör belőled ez az érzés, javasoljon egy módszert, amivel lefoglalod a gondolataidat, amíg megnyugszol. Gondold át, honnan jön elő ez az érzés, mi válthatta ki épp akkor. Nem tudom, mi az oka, amiért szakemberhez is fordultál, így csak azt tanácsolnám, hogy ha van olyan barátod vagy családtagod, akit ilyen nehéz érzelmi helyzetben felhívhatsz és beszélhetsz vele, akkor kérd az ő segítségüket is.
Minden héten járok hozzá. Bár mondjuk most 1 hónapig nem voltam nála, mert külföldre utazott. De jövőhéten megyek.
Nem, nincs senki olyan akivel közel állok, akitől segítséget tudnék kérni.
Ha nem érzed jól magad, írj nekem, ha van kedved.
Szívesen segítek, ha tudok. Ha nem tudok, akkor sem vagy egyedül. :-)
Az, hogy segítségért fordulsz, csalhatatlan jele annak, hogy bírod tovább. Ha valóban nem bírnád, már nem lennél itt. Sokkal erősebb vagy, mint gondolnád!
Milyen könyveket szeretsz olvasni? Szepes Máriát ismered? Ma kezdtem el a Misztériumok könyvének, nagyon érdekes, jó szívvel ajánlom.
De a legfontosabb, hogy szerezd be John C. Parker F**k it (Bassza meg) című könyvét. Szórakoztató és sokat segít az elengedésben, ha éppen nagyon rosszul érzed magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!