Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Úgy érzem nem bírom tovább,...

Úgy érzem nem bírom tovább, mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Elegem van mindenből. Mindigis tudtam, hogy eljön ez az idő. Vége a nyárnak, napok kérdése és megkezdem az utolsó évemet a gimiben. Úgy érzem még nem készültem fel rá, sem lelkileg sem tudásilag. Ötletem sincs, hova megyek tovább mi akarok lenni. Nincs semmi célom. Semmire sem vagyok jó, nem tudom semmilyen munkában elképzelni magam. Eddig a német nyelv volt a remény, ami kivezetett volna ebből az országból de most már abban sem vagyok biztos, hogy el akarok menni innen, ráadásul 11 év tanulás után a nyelv sem megy valami jól. Reménytelen vagyok. Rettegek az érettségitől, elérhetetlennek tűnik. A másik oldalról pedig már régóta nem volt barátom. Rengeteget izzad a tenyerem ami sokban hátráltat kapcsolatok kialakításában, az előző partneremnél emiatt lett vége, alig értem hozzá. Egyszerűen undorodom magamtól, nem tudok ellene mit tenni. Annyira vágyom arra, hogy szerethessek valakit és viszont szeressenek de ez az én részemről lehetetlen küldetés. Utálom magam sosem volt önbizalmam, gusztustalan vagyok. Ha magamra nézek, sírva fakadok. Nem tudom hogyan tovább, még arra sem vagyok képes, hogy öngyilkos legyek, egyrészt félek megtenni, másrészt érdekel mások véleménye, nem akarom, hogy így emlékezzenek rám és nem akarok fájdalmat okozni a szüleimnek. Ha valaki tudna segíteni, tanácsot adni, nagyon sokat jelentene nekem.

Köszönöm annak aki ezt a hosszú panaszt elolvasta.

2014. aug. 30. 22:07
 1/2 anonim ***** válasza:
Mindenkinek van mélypontja. Túl leszel rajta, azért nincs akkora tragédia. :)
2014. aug. 30. 22:30
 2/2 anonim ***** válasza:

Nincs undorító nő csak önbizalom hiányos, esetleg igénytelen. Érettségi miatt nem kell aggódni egyáltalán. Gondolkozz azon, hogy majd öregkorodban mi lenne az, amire azt mondanád, hogy ezt megérte megcsinálni... Mi az, amit nem bánnál meg? Azt kell tanulnod. Sokan a pénzügyi háttérrel is nagyon foglalkoznak, de ez engem sose érdekelt annyira. Semmi értelme a pénzért dolgozni, ha minden nap szenvedés a munka. Olyat keress, amit szeretsz.

Öngyilkosság ostobaság lenne, de ezt Te is belátod. Első jól írta, el fog múlni ez a "válság". Mindenesetre ha addig is szeretnéd kiönteni valakinek a lelked, akkor írj nyugodtan.

2014. aug. 31. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!