Mikor már tényleg úgy érzem, hogy nagyon nyűg az életem akkor szerintetek jobb tovább kínlódni, vagy jobb elhunyni mégiscsak?
múltbéli rossz érzéseim negatív érzelmeim emberek iránti rossz tapasztalataim nem túl jól esőek énnekem
a sok kötekedés inzultálás, belém ütés ,megszivattak baszakodás mind-mind nyomasztott egész eddigi életemben és a szüleimen kívűl senki sem állt mellém egyszerűen nem érzem emberekközé valónak magamat már annyira kiábrándultam az életemből az emberekből ,hogy nem vágyok egyetlen egy emberi közösségbe sem. tény ,hogy gyenge vagyok.
Nem Hölgyem én valóban itt szeretném hagyni az életet minél kevesebb szenvedéssel és kínlódással.
És együttérzek önnel emberileg sajnálom ,hogy önnek sem alakult szebben jobban boldogabban kiegyensúlyozottabban az élete.
a saját magam érzelmi fizikai agyi mentális gyengesége meg adott hiába lennék fizikailag kondícióban erős ha szívügyileg és lélekben meg gyenge vagyok és agyilag mentálisan is.
ez az említett 3 dolog-nak kellene ,hogy összhangban legyenek egymással.
Ez egy nagyon régi bejegyzés, remélem azért elolvasod és már sokkal jobban vagy. Sokszor érezzük azt, hogy csak nyűg és kínlódás az élet, ez azt jelenti, hogy ki kell lépned a megszokásból és valami újba kezdeni, mert ahol vagy, az nem tesz boldoggá. Van egy pár klasszikus tennivaló, amivel elkezdhetsz kikecmeregni a negatív, lefelé húzó spirálból. Írj egy listát, mik azok a dolgok, amiket szívesen csinálsz, ami boldoggá tesz, örömöt érzel közben, amit szívesen csinálnál. Lehet olyan dolog is, amihez tanulni kell, sőt! Pl. ha szereted a fotózást, akkor nézz körül a fotóstanfolyamok között, olvass és kommentelj fotós blogokat, iratkozz be egy kurzusra, ismerkedj a többiekkel.
Nem írtál konkrétumokat, hogy mi történt/történik az életedben, amitől ilyen végletes gondolataid vannak, de a bezárkózás biztosan nem tesz jót. Meglepően jól fogalmazol, ez például egy erősséged.
Ha megtalál ez az üzenet és van kedved, írj privát üzenetet, beszélgessünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!