Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Gondoltatok mr az ongyilkossagra?

Gondoltatok mr az ongyilkossagra?

Figyelt kérdés
Voltatok mar ugy, hogy evekn at csak atvertek megalaztak, es nincs kinek kionteni a szivezteket? Van kiut ebbol?? Nagyon nagyon ki vagyok, valakinek sikerult ebbol kikecmeregnie?
2016. márc. 28. 22:29
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
nem merem felhivni...
2016. márc. 28. 23:29
 12/17 anonim ***** válasza:
A vonal másik végén olyan valaki fogja felvenni aki több száz, talán több ezer hasonló gondokkal küzdő embernek segített már. Szóval nincs mitől tartanod. azért vannak ezek a szervezetek, hogy segítsenek, bármiben amiben lehetséges. Ehhez csak az kell, hogy felhívd a számot, és elmond a gondolataid. Nem fognak elitélni, nem fognak megróni csak segíteni akarnak. Ugyanoslyan emberek vannak amásik oldalán a vonalnak mint te. Sokan hasonló problémákkal küzdöttek, tehát tudni fogják miről beszélsz, és azt is, hogy hogyan segítsenek.
2016. márc. 28. 23:40
 13/17 anonim ***** válasza:
Figyelj! Ha ekkor bunkó a "barátod" és ő okozza benned ezt a negatív érzést, akkor hagyd ott a fe.nébe. Nekem is volt olyan "párom" aki megbántott én szakítottam is vele, ilyennel nem szabad az idődet fecsérelni, mert csak le fog húzni, főleg lelkileg, ha árt akkor minek vagy ele????
2016. márc. 29. 11:29
 14/17 A kérdező kommentje:
Igen, a barstom nagyon sokat megbantott, de en se vagyok szent, en is elmondtam ot mindennek. O tultette magat a serelmegen, en nem. Nekem ne mondja sennki h szet vagyok ba@@@va! Olyan a nemi szervem! Esatobbi!!! Porig alazott.
2016. márc. 29. 12:42
 15/17 anonim ***** válasza:
igen sajnos, és az ijesztő az hogy akárhányszor rá gondolok mindig egyre reálisabb megoldásnak tűnik..
2016. márc. 31. 02:02
 16/17 anonim ***** válasza:

Igen, gondoltam már rá, de nem ilyen okok miatt.

Biztos nincs senki, akivel beszélhetnél? Rokonok, barátok? Esetleg, ha vallásos vagy, akkor egy pap/lelkész. Egyszer én majdnem öngyilkos lettem, de az utolsó pillanatban mégsem tudtam megtenni, mert valaki pont megzavart. Beszéltem a hittanárunkkal (aki egyben pap is), és ő sokat segített.

2016. ápr. 3. 17:54
 17/17 A kérdező kommentje:
Nincs.. Nincs baratnom mert rament a pasimra, a szulelimet havi szinten latom mesze alkok mar toluk, de amugy se.. vhgy nem menne.. A paim egyik fulebe bemegy a problemam, masikon kjon. Nme megy egyedul. :(
2016. ápr. 5. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!