Gondoltatok mr az ongyilkossagra?
Arra gondoltál-e már amikor eszedbe jutott hogy árts magadnak, hogy azzal semmit nem oldasz meg, csak a problémát kerülöd ki. Ellenben saját magadtól elveszed az esélyt, hogy megéld a jobbat és a szebbet is. Azon kívül pedig aki megaláz téged, vannak valószínűleg sokkal többen akiknek az életét szintén tönkreteszed azzal hogy a sajátodat eldobod.
De mondok még jobbat. A legtöbbet azzal tudsz ártani annak aki téged megalázott, ha nem hagyod magad és már csak azért boldogan éled tovább az életed. Egyszerűen nézd levegőnek, mintha ott sem lenne ha meglátod, neki az sokkal jobban fog fájni, ha látja hogy nem árthat neked.
Én megmondom, hogy csináld, SEHOGY!
Tudod, én se csak úgy a semmiből beszélek most neked.
Ugyan azon mentem keresztül mint te. Megaláztak, hazudtak nekem, becsaptak, kihasználtak éveken keresztül és végig egyedül voltam. Nem volt senkim, senkit nem érdekeltem, senki nem segített és eljutottam arra a szintre, ahol most te vagy. Úgy gondoltam nincs tovább, nincs kiút csak az öngyilkosság az egyetlen megoldás, de látod mégis itt vagyok. Egyszerűen volt egy pont, amikor rádöbbentem, hogy ezt így nem lehet. Ha megteszem, akkor csak bebizonyítom, hogy egy gyenge, értéktelen ember vagyok, aki nem képes semmire, de ez nem igaz. És utána jöttek a dolgok, de ez már hosszú lenne.
Szóval a lényeg, hogy bár nem ismerlek, de tudom, hogy várnak Rád jó dolgok, csak ne add fel, soha nem szabad feladni. Keress valaki, aki segíthetne, akár szakember segítségét, akár valamilyen segélyszervezet segítségét. Próbáld meg! Remélem kicsit tudtam segíteni.
8-ashoz kapcsolódva nézd meg ezt az oldalt:
Amenyiben nem tudod mihez kezdj, keresd ki a problémádhoz és hozzád leközelebb álló szervezetet és hívd fel. Ingyenes és segítenek a nap 24 órájában tanácsokkal, beszélgetéssel.
Nem csak neked másoknak is, akiknek megoldhatatlannak tűnő problémáik vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!