Ti mire gondoltatok, mikor leszoktatok a dohányzásról?
Figyelt kérdés
És mettől meddig dohányoztatok? (Életkorra gondolok)2014. júl. 31. 23:10
1/8 anonim válasza:
Arra gondoltam, hogy evek ota ertelmetlenul fustolok. 19 eves koromtol dohanyoztam 27-ig.
2/8 anonim válasza:
Mázlim volt, mert egyszer csak észrevettem,h nincs rá szükségem. Amúgy sztem könnyebb,ha az ember elfogadja,h leszokni nem lehet, csak abbahagyni. Mindig lesznek olyan helyzetek, amikor azt érzed,h most jó lenne rágyújtani.
14től 30ig dohányoztam.
3/8 anonim válasza:
8 évig cigiztem, aztán terhes lettem, így ez miatt hagytam abba. Engem végig a babám egészsége motivált, szülés után, viszont nem tudtam szoptatni, ezért újra cigizni kezdtem. Aztán úgy voltam vele, ha 8 hónapot kibírtam nélküle, akkor kibírok többet is, így elhatároztam, hogy leszokok. Én fokozatosan csökkentettem a napi adagomat. 5-8 szál körül szívtam egy nap, 7-ről indultam és 2 naponta csökkentettem 1-gyel. Amikor eljött az a nap, hogy már egy cigit sem szívhatok, azt mondtam magamnak, hogy oké, veszek egy dobozzal, itt lesz nálam, és bármikor rágyújthatok ha nagyon nem bírom már, de addig húzom ameddig csak bírom. Az első cigimentes nap simán eltelt, a második már kutyább volt, de túl estem azon is, onnantól kezdve pedig nem is volt gond. Mai napig meg van az a doboz cigim, ha esetleg megkívánnám... pedig már lassan egy éve nem szívom. Azért néha tud hiányozni... :)
4/8 anonim válasza:
arra, hogy nem akarok olyan halált, mint egy barátomé volt...
egyébként elolvastam Allan Carr könyvét és azok közé tartozom, akik a könyv segítségével elolvasás után becsuktam a könyvet, és kijelentettem, hogy nem dohányzó vagyok.
13év főleg barna sophiane 1-2 doboz naponta
5/8 anonim válasza:
14-27 ig, ha az életkor érdekel...
6/8 A kérdező kommentje:
Sperseus, megkérdezhetem, hogyan halt meg a barátod?
2014. aug. 2. 11:24
7/8 anonim válasza:
17-37 arra gondoltam,hogy megmarad napi 1000ftom amit másra költhetek,és emellett nem lesz büdös a pofám,és igy is történt
8/8 anonim válasza:
persze, egy tikkasztó meleg nyári nap volt, bográcsozós iszogatós bulit tartottunk egy isten háta mögötti faluban, haver valahol a 2. doboz környékén járhatott az nap, de hát piálás közben mindenki rengeteget szív, aztán egyszer csak asztmás rohamot kapott, ezt még ő sem tudta, hogy bármi hajlama lenne ilyesmikre, mi pedig próbáltunk neki segíteni, de lövésünk nem volt, hogyan, és szépen végignéztük ahogy megfullad, mire a mentők kiértek, addigra már olyan mértékben károsodott az agya, hogy pár napot még "élt" gépeken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!