Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Dohányosok/Volt dohányosok!...

Dohányosok/Volt dohányosok! Mi a véleményetek a dohányzásról?

Figyelt kérdés
Szerettek cigarettázni? Vagy megbántátok, hogy a szátokba vettétek az első szálat? Szerettek elszívni egy cigit, vagy inkább csak nyűg, hogy a függőségeteknek kell élni? Le akarsz szokni, vagy tervezel leszokni, esetleg leszoktál már? Ha leszoktál, hiányzik a cigi? Mit gondolsz a dohányzásról?

2014. júl. 23. 09:24
 1/7 anonim ***** válasza:
Mindenféle rákot okoz(hat), jobb el sem kezdeni
2014. júl. 23. 10:44
 2/7 anonim ***** válasza:
Aki rákot kapott miatta megbánta
2014. júl. 23. 10:44
 3/7 anonim ***** válasza:
Főleg aki tüdőrákot kapott
2014. júl. 23. 10:45
 4/7 anonim ***** válasza:

Csak alkalmakkor gyújtok rá.. olyankor szeretek mert általában azért gyújtok rá mert olyan a társaság,akik cigiznek,és úgy kimegyünk dumálunk közbe,olyankor szeretek,és jól is esik.. Utána meg buli után nem is gondolok rá kövi alkalomig:)

Hogy mit gondolok róla? Káros.. nyílván káros,ezzel tisztában vagyok,meg tudom hogy rengeteg dologról kell lemondani ha rászokik az ember.. (Anyagiak miatt is,na meg ugye az egészségügyi állapotok miatt is,visszaesik a teljesítő képesség stb.) De nem ítélek el senkit aki cigizik.. Mindenkinek maga dolga. Egyetlen egy dolog zavar,amikor olyan embereket látok akiknek kajára sincs pénzük,de a napi cigaretta megvan.

2014. júl. 23. 21:58
 5/7 anonim ***** válasza:
Én személy szerint szeretek cigizni, és az a szerencsém, hogy nem vagyok rászokva, szóval legfőképpen csak buliban szoktam, olyan társaságban akik cigiznek. Imádom amikor beszélgetünk és közben elszívunk egy-egy szálat. Valamint néha, alkalmanként itthon is szeretek egy este kiülni és elszívni egy szálat. Hogy mit gondolok a dohányzásról? Hát... nem jó, nyilván nem jó, mivel tisztában vagyok vele, hogy rettentően káros az egészségre, kívülről-belülről. (Bár ez csak láncdohányosoknál igaz azért.) Azért sem jó, mert iszonyúan drága, és anyagilag tönkre vághatja az embert, ha rászokik. Valamint én másnak a cigarettafüstjét sem bírom elviselni, nem tudom miért, de rosszul vagyok ha valaki rám fújja vagy egyszerűen érzem másnak a cigifüstjét (holott a magamé meg nem zavar) Szóval igen. Nagyjából ennyi. 15 éves vagyok egyébként.
2014. júl. 23. 22:49
 6/7 anonim ***** válasza:
leszoktam, nem hiányzik, így utólag egy börtönnek tekintem a dohányzást, amibe az emberek magukat zárják...
2014. júl. 24. 08:58
 7/7 anonim ***** válasza:
Imádom.
2014. júl. 24. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!