1,5 hete leszoktam a dohányzásról, kb azóta köhögök, meddig fog még tartani, mással is volt ilyen?
A háziorvos azt mondta,hogy ez normális dolog,mert tisztul a tüdőmből a lerakódás.
Mivel éjjel nappal köhögök,alig tudok aludni valamit,borzasztó.
Meddig tart ez a folyamat?
Nem akarlak elkeseríteni, én 3 hónapig köhögtem... de csak eleinte állandóan, később aludni már tudtam. Attól is függ, meddig dohányoztál, és mennyit szívtál naponta.
Azzal együtt: szerintem megérte abbahagyni.
egy 10 éve leszokott exdohányos
Köszönöm szépen.
Már nagyon kialvatlan vagyok a sok "éjszakázástól".
Pár órákat tudok csak aludni
Még 1x köszi a választ.
minden leszokó dohányossal így van, tüdőtisztulás. sajnos ez nem jelenti azt, hogy nem is károsította. egy tüdőszűrésre elmennék mindenképp. egy kis köptetőt is lehet hogy jó rá szedni, és hamarabb túlvagy. de kérdezd meg az orvost.
szerintem 8 évnél pár hónap minimum. főleg ha erőset szívtál. de van ami már nem jön fel. ha ráérsz, szerintem próbálj inhalálni valamilyen főzetet. allergiára is azt ajánlják. lényegében ugyanaz, mert szennynezés került a tüdőbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!