Cipralexről vélemény?
Én szedtem, ill. máig szedem egy utángyártott változatát a cipralecnek. A xanaxot alapból sok helyen felírják az antidepi mellé, az szorongásoldó, rögtön hat, az antidepinek kell 2 hónap, míg teljesen kifejti hatását, de általában erre fél évet is mondanak. Úgy konkrétan nem hiszem, hogy az antidepire hatna, csak szimplán bezombulsz tőle, meg ugye hosszú távon elbutít.
Én nem vagyok nagy alkesz, bulizós fajta, de simán szoktam inni úgy, hogy reggel beveszem a bogyót és este iszom, reggel pedig úgy veszem be a kövit, hogy legalább 12 óra elteljen. Én nem éreztem, hogy ez különösebben befolyásolná, de mondom ez nekem max havi 1. esetleg 2 alkalom. Amúgy a betegtájékoztató szerint nincs hatással rá az alkohol, vagyis nem ismert a ahtása.
A fűről annyit tudok, hogy voltak elszántabb ismerőseim, akik mindent toltak a gyógyszerek mellett is, ők ittak is xanaxra pl., én ezt nem feltétlen találom jónak, de mindenki maga dönt az életéről.
Bár lehet ezeket illetően érdemes lenne a dokid véleményét kikérni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!